Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

a pa komsiive dzam svitkaa dosea, osven golot sto go dadoa. Ne sme do tolku ali sea jbg ke go trpime Cleverley koga Jones e stoper.

ситуација, клеверли со топка празн пат пред него он подава до мата со 3ца играчи околу него .. нема потреба од коментари се е кажано !!!!

Мојс со нов рекорд. Најголем предност на табелата на сити пред Јунајтед од кога е формирана ПЛ.

Не сме лоши се додека да стигнеме до последните 25 метри. Таму пак се носи на крило топката и никаков центаршут. Добро бе Мојсие толку ли не научи веќе од центаршутеви не бива ништо?!?

А Руни отсечен како што е обично отсечен Перси кога играме со тактикава. :)

Не сме лоши се додека да стигнеме до последните 25 метри. Таму пак се носи на крило топката и никаков центаршут. Добро бе Мојсие толку ли не научи веќе од центаршутеви не бива ништо?!?

А Руни отсечен како што е обично отсечен Перси кога играме со тактикава. :)
Ти си крив, требаше потписо да разбие малер пред утакмицта со Сити, после ќе га мисљаме за Баерн!

АКо ги притиснеме сигурно гол им даваме. Пак Мојс мног одбранбено на домашен терен! Ни сити не се нешто посебно!

Нека му каже некој на Клеверли дека има црвен дрес не плав! :tapp: На нив почна да им додава

ah be Mata be :) dosta be ne sme propast do tolku, ni fali Giggs protiv Olimpijakos, takov igrac denes.

Ти си крив, треваше потписо да разбие малер пред утакмицта со Сити, после ќе га мисљаме за Баерн!
Абе ништо не ни мене ваа, не за друго. :D

na sreka e ova*

*vidi LS temata ekspertiza

Posho komentarot se odnesuva na moeto mislenje,kako sto jas nemam nisto protiv tvoite mislenja (bilo toa dobri ili ne) , ne treba da se pravis pametna :D
I igracot na city se lizna kako sto se gleda na slikata,inache kje mu ja zakacese tamu do stativa :)

De Gea e dobar golman,pa kje vidime kako kje se pokazuva ponatamu :)

Posho komentarot se odnesuva na moeto mislenje,kako sto jas nemam nisto protiv tvoite mislenja (bilo toa dobri ili ne) , ne treba da se pravis pametna :D
I igracot na city se lizna kako sto se gleda na slikata,inache kje mu ja zakacese tamu do stativa :)

De Gea e dobar golman,pa kje vidime kako kje se pokazuva ponatamu :)
praenje pametna? wtf? I pak ova sreka znaci? ccc....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom