Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај си Ilumious да ги избришеш последниве 5-10страни.
Па нели ви здосади да пишувате толку?Ајде почекајте уште некоја утакмица па ке видиме на што стоиме со мојсие. А вие падобранци ве молам пишувајте си во вашите фан клубови,да не ве пријавувам за провокации![]()
Јас прв ќе го испратам Јанузај доколку воопшто размислува за понудата на Сити и доколку само одолговлекува за да биде што повеќе игран. Што сака повеќе од ова што го добива? Во Сити ни минута за цела сезона нема да игра. Сам треба да виде свесен дека тука е ценет и е играч за иднината и многу ќе постигне. За една година успеа од У18 да стигне до првиот тим ако тоа не му доволен показател дека најдобро може тука да напредува, фала многу и пријатно.Погба ни го земаа, видете го сега.Ако ни го земат и Аднан нека се убијат!
Јас прв ќе го испратам Јанузај доколку воопшто размислува за понудата на Сити и доколку само одолговлекува за да биде што повеќе игран. Што сака повеќе од ова што го добива? Во Сити ни минута за цела сезона нема да игра. Сам треба да виде свесен дека тука е ценет и е играч за иднината и многу ќе постигне. За една година успеа од У18 да стигне до првиот тим ако тоа не му доволен показател дека најдобро може тука да напредува, фала многу и пријатно.
Сакаш да кажеш дека тоа не се случило? Па колку пати само досега Мојс изјави дека тој е иднината на клубот и сметаат на него, играчите имаа исти такви изјави Руни, Рио, Гигс... Се што беше од клубот, менаџерот и играчите го кажавме. Неверојатно 45 минути одигра против ВБА на сметка на Кагава, Валенсија и Велбек. Не знам што повеќе од ова може да добие.Затоа е тука клубот да разговара со него, да му кажат дека го ценат премногу, дека очекуваат од него во иднина да биди и првотимец. Дека игра во клуб со богата историја и голем шампион, така + дополнително ќе се мотивира, па и ќе потпиши долгорочен договор. Доколку не се оствари и ова, ќе испаднат комедии, затоа што ова не му е првпат вака со млади таленти да направат.
18 годишно дете, доколку не почувствува поткрепа од некого, особено вака..... секој би се чувствувал како да не е ценет.
Сакаш да кажеш дека тоа не се случило? Па колку пати само досега Мојс изјави дека тој е иднината на клубот и сметаат на него, играчите имаа исти такви изјави Руни, Рио, Гигс... Се што беше од клубот, менаџерот и играчите го кажавме. Неверојатно 45 минути одигра против ВБА на сметка на Кагава, Валенсија и Велбек. Не знам што повеќе од ова може да добие.
Доколку одлучи да не го продолжи договорот кривицата е најмала на клубот. Со 18 години и 3 месеци беше на клупа на меч од Премиер Лига. Сезонава дури 4 настапи има за првиот тим.
Само да прашам дали јас смеам да пишувам во овој фан клуб или сум падобранец?![]()
не ги верувај ти од другиве фан клубови кога ти викаат дека за ништо не го бивало, носи мислења и сам некад![]()
Тоа и јас викам, кога игра на неговата позиција најмалце асистенција има, само кај нас не може да игра често таму поради Руни и сеа знам дека некој ќе ме цитира што го земаа тогаш, епа го земаа зошто не може Руни 60 утакмици да има. А за ова што викаш кој викал, грото од членовите на опонентските фан клубови.Koj ја треснал таа глупост?
Кагава е страшен играч, штета што уште не игра ни 70% од она што го играше во БВБ