Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
го постирав од Кин, една страна назад ти е
--- надополнето: 30 септември 2013 во 21:19 ---
го постирав од Кин, една страна назад ти е![]()
Аднан го извадија во 60мин, да не иде и он за доњецк
Варела ќр биде играчиште, памтете ми го муабетов. Од далеку се гледа дека има се, за да биде одличен десен бек. Само треба да му дадат шанса и да го служи среќа!
2-ca od ovie ako uspeat bi bil fantasticen uspeh.Mislam da bidat stvarno jaki,ne da popolnuvaat dupki.Tesko e da se ocekuva od edna generacija da izlezat tolku jaki igraci.Без паника. Аднан да прифати договор само и за во иднина имаме тим ипол. Браќава Кин, Заха, Лингард, Пауел, Петручи, Переира, Блекет...Во последно време со посебен ќејф ги пратам младиве него постариве.
2-ca od ovie ako uspeat bi bil fantasticen uspeh.Mislam da bidat stvarno jaki,ne da popolnuvaat dupki.Tesko e da se ocekuva od edna generacija da izlezat tolku jaki igraci.
Januzaj i Lingaard kako da prednicat momentalno.![]()
Точно, но муабетов ми е ако продолжи нивниов развој во уште погорни рамки. Моментално Заха, Јанузај и Лингард се двојат и сигурен сум дека за скоро (период од 1-2 годинИ) ќе се етаболираат во прв тим со солидна минутажа. И Енрикез го заборавив кој според мене со тек на време и со добри позајмици може да стане добар голгетер. Добро се снаоѓа во Сарагоса. Вил Кин исто да не беше повредата сигурно ќе беше некаде на позајмица пратен во Чемпионшип, но се гледа дека и покрај брзото враќање не се плаши.
Ќе каже времето во секој случај и Мојс како ќе биде расположен.