Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај си Ilumious да ги избришеш последниве 5-10страни.
Па нели ви здосади да пишувате толку?Ајде почекајте уште некоја утакмица па ке видиме на што стоиме со мојсие. А вие падобранци ве молам пишувајте си во вашите фан клубови,да не ве пријавувам за провокации![]()
Na Manchester ke mu legnese i toa kako.Ima dobar oset za prostor i dokolku bide staven kako poluspic ke rastura(barem taka mislam.Dobri napagaci kako Rooney i Persie bi imale cisti sansi pocesto.
Кај си Ilumious да ги избришеш последниве 5-10страни.
Па нели ви здосади да пишувате толку?Ајде почекајте уште некоја утакмица па ке видиме на што стоиме со мојсие. А вие падобранци ве молам пишувајте си во вашите фан клубови,да не ве пријавувам за провокации![]()
-------------------runi/rvp/chica------------------ so kagawa pozadi niv koj dvajca i da gi zemes ti e dobitna kombinacija
----------------------kagawa---------------------- tuka moze i clevz ama nekako mi e mn napred za nego u druga
postavenost moze da se smeni so kagawa
-------X/Y--------------------------------W/Z----- nani ama koj drug kako krilo slab izbor ima
---------------------kerik/felaini------------------- eden od niv za da kopa na teren
evra/alex-------------------------------rafa/fabio vo zavisnost od protivnicite moze da pravat sekakvi kombinacii
---------vidic/evans--jones/smoling----------- ovie 4ca moze slobodno da se rotiraat
-----------------------DDG------------------------- staticen mi e ovoj ne bi go menjal za nisto
абе знам дека мојс е баниран на форумов поради недолични коментари и не чита ама ете бе сепак е некое мислење знам дека нема да го видиме во праксаЏабе правите формации кога нема играч од типот на Дембеле.
абе знам дека мојс е баниран на форумов поради недолични коментари и не чита ама ете бе сепак е некое мислење знам дека нема да го видиме во праксаосвен овој ако не направил некој нов лажен профил на кајгана
Гледај што кажува минатото.
Фергусон го купи, го кладе во 4-4-2 формација, не бива. Едно време проба и со 4-2-3-1 формација, пак не го биваше таму.
Дојде Мојс, очекувавме да го форсира повеќе, но еве веќе е истото. Го кладоја лево крило, не може да се снајди јебига, крцкалче е, лета ко патарушка...... нема снага.
Најубо Мојс, ем да не ги нервира фановиве и навивачиве, ем да не го уништува Кагава, нека го дај таму Дортмунд кој пичке матерна нека си игра кај шо му одговара...
Не е ни чудо оти не се ни покажа како што очекувавме, еден Сахин кој беше најдобар во германската лига, во Реал М. не изигра салам повеќе од 5 утакмици...
Eлка:GKRB-CD-CD-LBCM-Fellaini-CMRoo-KagRVP
па и не е дека не се покажа добро кога игра зад напаѓачите само што ние неаме играчи на други позиции за да може он да го покаже неговиот потенцијал, иначе да фан сум на кагава ми се допага неговата игра и креација ама онаа што ја имаше во дортмунд не оваа кај нас. и точно е тоа дека е подобро да го продадеме него да го држиме на клупа или да пробуваме да го смениме него за да биде добар на крило.
Последнит пат кога играше постигна хет-трик.Кагава не се сеќавам дури ни кога играше зад напаѓачи во Јунајтед, нешто што не е гледано подолго време, од очај се тешиме дека изиграл таму феноменално...
.