Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

На резултати пишува стрелец Линдегард...кога видов одма знаев за што станува збор...:facepalm::icon_lol:

:vozbud::drk::icon_lol::vozbud::cuc:

Ауу, еве го тој момент. Лингард е одличен, успут.

Премногу ќе беше ако Велб ги погодеше уште двете шанси :) :)

Заха играше минатата утакмица? Некако многу збунето ми делува.

603278_363475383779777_1757553547_n.jpg

Да се знае кој ќе распали.

Морав да се самоцитирам. :D Иначе Клевз, Лингард и Велбз тоа е тоа.

Дени е одличен денес, ама останува потребата од екстра тренинг на финишингот. Можеше комотно хет трик да постигне, ама доста е и еден гол од него (за почеток). :D

И Заха малце посилно нека подава, 3-4 паса му пресекоа, иначе добар е.

Ај сеа Аднан и Перси во второ. :D
--- надополнето: 20 јули 2013 во 12:30 ---
Заха играше минатата утакмица? Некако многу збунето ми делува.

Играше, иначе таков му е стилот на него. :D

Газат децава ЕЈ :D Рафаел, Лингард, Заха, Велбек сите одлични. Жално е да го седнеш на клупа Лингард во моментов, нека си влезе Јанузај место Гигс, и да уживаме и второ полувреме :)

Абе на кој линк гледате луѓе?

Од првиов дел мора да се издвои Лингард кој е стварно голем работник на терен и не би имал ништо против да добива по некоја минута во ПЛ следната сезона. Се гледа дека е борбен, тимски играч, не себичи и има потенцијал да прерасне во солиден играч. Заха исто е солиден во првиов дел, знае да пробие, има идеја како да одигра и не паничи што е најважно за негови години. Велбз исто одличен во првиов дел. Дај да го ангажираме РВН и така се пензионира да работи на финишот и на Велбз и на младиве зошто таа брзина што ја има, креација, движење со топка и без топка и тој скок со нога многу ме потсеќаат на Анри (не правам споредба со Анри), но има некаков страв во него и нема самодоверба во себе што треба да се работи уште со него.

Абе на кој линк гледате луѓе?

Бирај на кој сакаш :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom