Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ова со Руни или е некоја сапуница од клубот за да не се пишува за некој играч што ќе купуваат (бале) :D
или па и они не знаат што да се прави :pos:
Важно не е*бат во мозок.

И јас цело време тоа се мислам :notworthy:

рботава со Бејл ке излезе ко со Алкантара, шпекулациите најпрво онака у неверување ги гледавме али полека полека озбилна стана работата 200 посто бевме сигурни...
сеа истото и со Бејл, викаме нема шанси, тешко али добро ке биде да дојде и оп еве утре очекувам да го стаите у формација па и бројче да му дадете :)

Бејл а ? Сега ми е јасно зошто е одбиена понудата од Челзи која го вклучува Мата. :D

Еве план.

Руни за пари и Давид Луиз, и купување на Бејл. Прекоманда на Луиз во среден ред како ДМЦ, Бејл на крило, кагава позади РВП, и тоа е тоа. Единствената мана е што Руни ќе игра во Челзи. Јеби га, ништо не е совршено. :)

Ќе бидат многу јаки Челзи ако иде Руни а ако остане Мата, тоа е маната.. ќе имаат за ротација од АМФ нагоре еден куп класа играчи....

Еве план.

Руни за пари и Давид Луиз, и купување на Бејл. Прекоманда на Луиз во среден ред како ДМЦ, Бејл на крило, кагава позади РВП, и тоа е тоа. Единствената мана е што Руни ќе игра во Челзи. Јеби га, ништо не е совршено. :)
Или па, ПСЖ го шиткаат Ибра, им го шиткаш Руни на ПСЖ, од парите го купуваш Бејл и додаваш за Фабре и Фелаини, пошо Блан е на една година наредната Фергусон го презема ПСЖ и гледаш сеир :sleep:

Или па, ПСЖ го шиткаат Ибра, им го шиткаш Руни на ПСЖ, од парите го купуваш Бејл и додаваш за Фабре и Фелаини, пошо Блан е на една година наредната Фергусон го презема ПСЖ и гледаш сеир :sleep:

Мојот план е пореален.

:P

Еве план.

Не смее ни шпекулации да има за некакво доаѓање на Луиз во овој клуб. Што подалеку тоа подобро.
http://www.manchesterismyheaven.com/u21-ja-zapochnaa-sezonata-so-pobeda-i-zaminuvaat-za-irska
У21 ја започнаа сезоната со победа и заминуваат за Ирска

Има и видео од натпреварот во линкот погоре.

Фисајо Адарабиојо на проба во Манчестер Јунајтед

И јас Луиз не го сакам во тимот, тој и Суарез ми се најодвратни фудбалери.
--- надополнето: 18 јули 2013 во 18:21 ---
Според индепендент Вудвард е на преговори за Фабрегас.
Е сеа незнам колку се релевантни овие.

И Фабрегас и Бејл се играчи кои сакаат да останат во клубот каде што се наоѓаат...Првиот посебно...
Враќањето на Вудвард мене ми личи на откривање на трансферот на Гарај, зашто Фабрегас е следен и од Арсен Венгер, и сигурно нема да го пропушти по таа цена, особено кога Арсенал почнаа да нудат поголеми суми на пари, како во случајот со Суарез...

За Бејл читав сабајлево една статитја од Дејли Телеграф, во која се вика дека Бејл има посебна конекција со Виљаш-Буљаш, што од видеото погоре и се гледа, неколку од головите ги прослави баш со него...

Друго нешто што ми вика дека тешко ке склучиме договор со Тотенхем, е нивниот цврст став да не го продаваат Бејл летово и неговата желба да остане уште една сезона...
Дефо и Адебајор(чинам дека го продадоа) тешко дека ке го носат нападот на Мамузите...

Третиот фактор, она претседателот нивен, нека се ебе у гз...
Ни извади рекорден износ за Бербатов, убаво го плативме и Керик од кај нив...
Овој не верувам ни цент да попушти од таа негова зацртана бројка, иако сите пореномирани весници викаат дека сме пратиле понуда од 60 мил фунти да испипаме пулс...
Се шпекулира дека Реал има понудено 80 мил фунти, но не знам колку е тоа точно...
Ако е вистинита таа сума, тогаш тешко дека ке може да го земеме, освен ако самиот играч не каже дека сака кај нас, што во моментов ми изгледа многу тешко...

Така да, не се надевам на Фабрегас, ниту пак Бејл...
Ке ни се свртат погледите кон Фелаини, Гарај, Бејнс ...

Се надевам дека грешам за Фабрегас и Бејл...
Зашто Манчестер со двајцата нив, ке биде во пол позиција за ПЛ годинава...

Најверојатно сме се откажале од Бруно Гомез детеото од Деспортиво Бразил шо демек беше наше...затоа ви пишував додека не облече дрес не е наш, а вие убедувавте дека 100% доаѓа.... многу често излегуваме пе***и при вакви ситуации, детето скроз било разочарано, така да не треба да се буниме кога некој ќе не заебе...

Најверојатно сме се откажале од Бруно Гомез детеото од Деспортиво Бразил шо демек беше наше...затоа ви пишував додека не облече дрес не е наш, а вие убедувавте дека 100% доаѓа.... многу често излегуваме пе***и при вакви ситуации, детето скроз било разочарано, така да не треба да се буниме кога некој ќе не заебе...
BrunoGomes_Manchester_ReproducaoTwitter.jpg

xD

Пишав најверојатно бидејќи информацијата ја видов од тел.па не можев а и неам време поубаво да истражам...поупатените би ги замолил да видат шо е работата па нека пишат...

За овој не ни знаев дека постој прв пат дознав дека постој на ФМ 11 мислам. Бев њтф кој е овој бе што бара тука :eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom