И Фабрегас и Бејл се играчи кои сакаат да останат во клубот каде што се наоѓаат...Првиот посебно...
Враќањето на Вудвард мене ми личи на откривање на трансферот на Гарај, зашто Фабрегас е следен и од Арсен Венгер, и сигурно нема да го пропушти по таа цена, особено кога Арсенал почнаа да нудат поголеми суми на пари, како во случајот со Суарез...
За Бејл читав сабајлево една статитја од Дејли Телеграф, во која се вика дека Бејл има посебна конекција со Виљаш-Буљаш, што од видеото погоре и се гледа, неколку од головите ги прослави баш со него...
Друго нешто што ми вика дека тешко ке склучиме договор со Тотенхем, е нивниот цврст став да не го продаваат Бејл летово и неговата желба да остане уште една сезона...
Дефо и Адебајор(чинам дека го продадоа) тешко дека ке го носат нападот на Мамузите...
Третиот фактор, она претседателот нивен, нека се ебе у гз...
Ни извади рекорден износ за Бербатов, убаво го плативме и Керик од кај нив...
Овој не верувам ни цент да попушти од таа негова зацртана бројка, иако сите пореномирани весници викаат дека сме пратиле понуда од 60 мил фунти да испипаме пулс...
Се шпекулира дека Реал има понудено 80 мил фунти, но не знам колку е тоа точно...
Ако е вистинита таа сума, тогаш тешко дека ке може да го земеме, освен ако самиот играч не каже дека сака кај нас, што во моментов ми изгледа многу тешко...
Така да, не се надевам на Фабрегас, ниту пак Бејл...
Ке ни се свртат погледите кон Фелаини, Гарај, Бејнс ...
Се надевам дека грешам за Фабрегас и Бејл...
Зашто Манчестер со двајцата нив, ке биде во пол позиција за ПЛ годинава...