Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Овој со белава коса би можел да ми биде достоен противник во пинг понг :P

Истиот тој Оливер Холт што секоја година од 2004 па наваму го прогнозира падот на Јунајтед?

Работи дејв ,збира пари ко евреин да му ги даде на евреин
BPdU25HCIAEO8Oq.jpg:large

500 guests get the inside scoop on the moment David Moyes found out he was to become #mufc manager. #mutour

Абе ја од вчера 2 пати се напив и преспав, а овој нашиов уште не слетал на Аеродромот.. :pos:

Сите новинари со кредибилитет велат дека клубов ќе ги тестира Тотенхем со понуда од 60 милиони фунти, што јас мислам дека е доволна за ваков играч. Ако не го прифатат ова, нека се носат, зошто се` понатака ќе е претеризам. Челзи за Руни нејќат повеќе од 20, ние за овој ако дадеме повеќе од 60 ќе е смешно.

Со тие пари ќе накачиш 40 за Фабре и 20 за Фелаини (ќе го дадат за 20 не се секирајте) и 95% е завршена работата летово. Со остатокот пари нека му платат карта за воз на дебелото за до Лондон.

Сите новинари со кредибилитет велат дека клубов ќе ги тестира Тотенхем со понуда од 60 милиони фунти, што јас мислам дека е доволна за ваков играч. Ако не го прифатат ова, нека се носат, зошто се` понатака ќе е претеризам. Челзи за Руни нејќат повеќе од 20, ние за овој ако дадеме повеќе од 60 ќе е смешно.

Со тие пари ќе накачиш 40 за Фабре и 20 за Фелаини (ќе го дадат за 20 не се секирајте) и 95% е завршена работата летово. Со остатокот пари нека му платат карта за воз на дебелото за до Лондон.

Тука е некаде реалната вредност, максимум до 65 милиони. Кавани го купија за 64, но ПСЖ преплаќа во моментов. Кавани не вреди повеќе од 50, по моја проценка.

Нема да го даде гнaсата бе што ви е вас,100 милиони бара.А ако за некое чудо ни го даде, тоа ќе биде премија за нас.

Тука е некаде реалната вредност, максимум до 65 милиони. Кавани го купија за 64, но ПСЖ преплаќа во моментов. Кавани не вреди повеќе од 50, по моја проценка.
Баш затоа, плус Бејл ќе побара некаде 180,000 неделно плата. За Кавани се слагам ама и како што пиша вчера мислам, не ја гледам желботекава на фудбалериве што се пикаат по вакви екипи да полнат села без кучиња онаму во Франција. На годините на Бекам да појдеш таму на печалба ајде де ама во златни години....
Како и да е, за Бејл може да заврши работа голема Гигс, Бејл лани кажа дека уште имал постер во спалната од него и си ја зеде 11 во Тотенхем. :D

Левиот кажал дека бара 100мил евра ,тоа се 86 мил фунти. Приближно колку што беше роналдо,трансферов е добар само се си мислам нема шанси да се оствари!
Тоа шо викаш гигси ,ке збори со бејл а кој ке збори со левиот?Да го воскреснеме Химлер:icon_lol:?

Ја би платил 75мил фунти макс

Левиот кажал дека бара 100мил евра ,тоа се 86 мил фунти. Приближно колку што беше роналдо,трансферов е добар само се си мислам нема шанси да се оствари!
Тоа шо викаш гигси ,ке збори со бејл а кој ке збори со левиот?Да го воскреснеме Химлер:icon_lol:?
Најдобро членот од форумов SS Division Tottencof што беше, од досада Леви и стадионот ќе ни го препише само да му го тргнеме членот.

Ја би ги платил 75мил фунти макс

Химлер без пари би го наредил тој трансфер. Дури Тотенхем би платил...

:D

Многу ке помогне ако Бејл каже дека сака да си иде од Тотенхем... Само сигурен сум дека и Реал ке се упикаат ....

Химлер без пари би го наредил тој трансфер. Дури Тотенхем би платил...

:D

Еј ова се е на заебанција,не мислам/сложувам со човекот кој го пишав погоре.Да не има некој евреин да не се навреди
--- надополнето: 18 јули 2013 во 16:44 ---
BREAKING: Rooney is to join Chelsea on Thursday after wife Coleen agreed personal terms with John Terry last night & again this morning
:pos::pos::pos::pos::pos:

Не ми се јасни многу работи. Еве веќе 20ти се ближи од месецов, Вудвард се враќа како наводно некој играч треба да биде договорен или представен, а никој врска нема за кого се работи или слично.

Ова со Руни или е некоја сапуница од клубот за да не се пишува за некој играч што ќе купуваат (бале) :D
или па и они не знаат што да се прави :pos:
Важно не е*бат во мозок.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom