Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Леле клипчево погоре со Роналдо... Дебито.. Моментите со Ферги, Гигс и Руни.. Дигањето титули... Солзите во Москва!!!!!!... Голот пред 2 недели... :place::place::place: Bring him home from Spain... Viva la Ronaldoooooooo <3

Од статијата на ЃаволРулз сменете Роналдо со РвП и ќе го добиете истиот муабет од летово.

Од статијата на ЃаволРулз сменете Роналдо со РвП и ќе го добиете истиот муабет од летово.
Ако на лето Бејл отиде во Реал големи ќе се шансите Роналдо да се врати.:)

http://www.marca.com/2013/03/03/en/football/international_football/1362337952.html Here we go again:X3:

едит: Dafuq did I just saw
555253_300112313449418_340471480_n.jpg

Ако на лето Бејл отиде во Реал големи ќе се шансите Роналдо да се врати.:)
Ако замине Мурињо да, и Роналдо се фрустрира заради тоа што не може да освои Балон Д'ор.

Роналдо и Четвртфинале??? :)

Ај престанете со овие муабети дека Рони ке се врати кај нас, ми се врти во стомакот...

Ако замине Мурињо да, и Роналдо се фрустрира заради тоа што не може да освои Балон Д'ор.
Не ми се верува Мурињо да си оди од Реал ќе остане барем уште една сезона таму.
--- надополнето: 3 март 2013 во 21:14 ---
Не знам колку е точно ама прочитав дека во вторник на натправарот со Реал судија ќе биде турчинот Чакир.

Не ми се верува Мурињо да си оди од Реал ќе остане барем уште една сезона таму.
--- надополнето: 3 март 2013 во 21:14 ---
Не знам колку е точно ама прочитав дека во вторник на натправарот со Реал судија ќе биде турчинот Чакир.
Овој ропаков само не реди со картони.

Се знае каде би го играле евентуалниот прв натпревар од четвртфинале , дома или во гости?

Се знае каде би го играле евентуалниот прв натпревар од четвртфинале , дома или во гости?

Ќе има ждрепка у 1/4 финале и послето за до крај се ќе се знае.. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom