Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Едвај чекам да го видам сурвер знамето на Олд Трафорд во недела со Евертон. Најголемото сурфер знаме во УК. Навивачите се доста ангажирани. Ќе имаме страшна атмосфера на театарот. Така и ни личи.
Јас на ФБ и тњитер глеам немаа пари за да го довршат/платат знамето ,бараа донации ,ама најверојатно се снајдоа денес (y)

--------------------------------------------------------------
Заха играше ли денес ,јас не ја видов утакмицата ?
-------------------------------------------------------------------------

Некој беше пред хотел да го види Андерс ????/

Јас на ФБ и тњитер глеам немаа пари за да го довршат/платат знамето ,бараа донации ,ама најверојатно се снајдоа денес (y)

--------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------

Некој беше пред хотел да го види Андерс ????/
Сите знамиња и транспаренти се прават со донации, заеднички се, си остануваат на стадионот тие :)
Гери Невил го одбра и плати ова сурфер знамето ама дали ќе го стигнат рокот.

Сите знамиња и транспаренти се прават со донации, заеднички се, си остануваат на стадионот тие :)
Гери Невил го одбра и плати ова сурфер знамето ама дали ќе го стигнат рокот.
Им го платил Гери ,браво! Јас на пладне гледав бараа средства преку пејпал пошо ни пола не собале од сумата за знамето. А баш си помислив дај фудбалериве нека дадат 2000фунти што се за нив и кога ете ти го Гери (y)
--- надополнето: 5 февруари 2013 во 23:10 ---
munich.JPG

Ова иде у потпис

Секоја година сајтот го има ова на црната дата :(

[quote="budaletinka_r, post: 5658604, member: 51967"
Некој беше пред хотел да го види Андерс ????/[/quote]
1.Играше Заха ама не беше нешто посебно и го сменија до кај 60-та мниута.
2. Популарната македонска навивачка К.Б била гледам на фб се сликала со него:)

United_-_Custom.jpg

United

Филмов го гледав одамна али заборавив да ви пишам што е како е.

Значи базиран на вистинска приказна ,obviously , за трагедијата во минхен на 06,02,1958г во која животот го загубија вкупно 23луѓе (Фудбалери,новинари,персонал и фанови).
Како главни ликови во филмот се Боби Чарлтон и заменик менаџерот Џими Марфи. Филмот почнува година -две пред несреќата ,само што потпишал Боби Ч. за Јунајтед и како се труди да стигне до првиот тим. Има голема помош од Џими Марфи ...... Исто така е прикажано зашто морале три пати да пробаат да полетаат ,некој од ФА не им дозволуваше да го променат терминот за игра во сабота изглеа беше ,а имаа овбрски во ЛШ .......
Трагедијата е добро представена и се што следува после неа... Трудот на Џими марфи за да опстане клубот:cuc::cuc::cuc: ,пошо не биле осигурани фудбалерите и бордот реши да се згасне клубот...
Изгледајте го мене ми се допадна многу ,падна и некоја солза тогаш си признавам.

За сите што не знаат што е slush ,тоа јас си го викам кашаица ,мешавина од вода+снег+мраз

Добар е Заха бе, малку повеќе финтираше денеска, ама ќе го скроти стариот.. :D

Инаку немало да згрешат и Инс ако го купевме, растура детето.. (y)

Да не има кб анализа како да играме против Реал? Ако ставила, пастирајте одма

Ако сакаш на чет може да ја прашам само за тебе.:icon_mrgr:
ПС. Офлајн е .:(
Прашај ја кој мисли дека ќе е подобро да стартува, Нани или Валенсија и зашто :D

Aj прашајте го Гигс кој е поарно да стартува Велбек или Џон Кофи да видиме што ќе ви каже? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom