Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ајде да се пробаме ти мизерна дефиниција на суштество.
Пукај.
Johnsen-and-co1.jpg

Еве едно бааги лесно питање, кој е вој до Рони Јонсен и до Ферги од десно?
Jordi Cruyff и Ronnie van der Gouw:pipi:

Ајде да се пробаме ти мизерна дефиниција на суштество.
Пукај.
Johnsen-and-co1.jpg

Еве едно бааги лесно питање, кој е вој до Рони Јонсен и до Ферги од десно?
Me дупиш?
Па во тој период јас навивав за Јунајтед така да ги знам сите играчи од 1992 до сега.
Прашај ме за од времето на Базби, е тогаш може да ме начекаш неподготвен:icon_lol:

Искрено очекувам Џонс да игра клучен дел во дуелите со Реал но ако е стварно ова со сипанициве штета. Би рекол скоро сличен да е хендикепот на Касиљас со Реал, Џонс ќе играше со средина на Керик и ќе имаше голем удел во пресекување на акциите. Ја има силата да се бутка со било кој играч и да добие дуел. Да се надеваме дека Ферги на прес ќе каже дека ќе биде спремен зашто и те како е потребен.

На средината треба да играт Клеверли и Карик точно дека Џонс е силен играч ама ни треба и плеј.
BTW се надевам дека вечер Заха ќе стартува за младата Англиска репрезентација да видиме каков играч сме купиле.:)

--------Де Геа------
Раф-Рио-Видич-Евра
----Клевз--Керик---
ЛАВ--Руни--Кагава
--------РвП-----

Еве ви го составот за против Реал да не ве копка до 13ти.. :D :D

--------Де Геа------
Раф-Рио-Видич-Евра
----Клевз--Керик---
ЛАВ--Руни--Кагава
--------РвП-----

Еве ви го составот за против Реал да не ве копка до 13ти.. :D :D
Дај не зафракавај каков Валенсија подобро Рафа да игра крило, а Џонс/Смолинг десен бек во крш форма е Валенсија.

Поопасен е Рафа кога се уфрла како бек. Кога веќе е крило ќе биде маркиран, вака се уфрла како вишак чоек, истото го прави и Евра :)

Не дека сакам, ама Валенсија ќе стартува против Реал, сакале или не. Само се молам вечерта да го удри по глава некој со тенџере и може ќе се врати како што си беше стариот. Нешто како дербито против Сити што му беше пресвртница на Ешли Јанг, не ми се веруваше што гледам од него дента.

Валенсија би играл за да го чува Роналдо, ама интересно би било и да го напалат Нани да го чува неговиот идол : )))

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Валенсија би играл за да го чува Роналдо, ама интересно би било и да го напалат Нани да го чува неговиот идол : )))
:pos: кога ќе се здават, двајцата ќе добијат црвени пред полувреме и тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom