Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Треба и на Озил многу да се внимава на двомечот со Реал само погледенте му ја статистиката од лани и од оваа година на големите натпревари.
4 assists in 5 clasicos this season
2 assists 1 goal against Dortmund.
3 assist 1 goal in 6 clasicos last season.
1 assist 1 goal against Bayern last season.

426538_596914986990266_1720298414_n.jpg

:cool:

Се надевам дека дечково ке може да игра против Реал...

Треба и на Озил многу да се внимава на двомечот со Реал само погледенте му ја статистиката од лани и од оваа година на големите натпревари.
4 assists in 5 clasicos this season
2 assists 1 goal against Dortmund.
3 assist 1 goal in 6 clasicos last season.
1 assist 1 goal against Bayern last season.
Епа затоа треба Џонс за да затвори тука пред шеснаесетник, а и да помага секаде каде ќе има потреба,значи не викам дека мора да стартуа, но потребен е во секој случај.....лично јас би стартувал со тимот со кој игравме против Тотнем со единствена замена Руни место Велбек....

Едвај чекам да го видам сурвер знамето на Олд Трафорд во недела со Евертон. Најголемото сурфер знаме во УК. Навивачите се доста ангажирани. Ќе имаме страшна атмосфера на театарот. Така и ни личи.

Заха стартер за младата репрезентација на Англија има пренос на СК.:)

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Том Инсе играчиште...Fergie, Fergie sign him up!!!!!:-)
:ROFLMAO: Татко му на Инсе е дел од исфрустрираната клапа предводена од Хјуз, така да, нема теорија да се деси такво нешто :D

:ROFLMAO: Татко му на Инсе е дел од исфрустрираната клапа предводена од Хјуз, така да, нема теорија да се деси такво нешто :D
Имаше шпекулации (знам шпекулации) дека баш татко му сакал тој да дојде кај нас е сега Ферги се одлучи за Заха така да тешко дека има место за уште едно"недокажано" крило, но не се знае ништо... во претходниот пост не мислев само на вечерашниот натпревар дечкото е sвер цела сезона...

Имаше шпекулации (знам шпекулации) дека баш татко му сакал тој да дојде кај нас е сега Ферги се одлучи за Заха така да тешко дека има место за уште едно"недокажано" крило, но не се знае ништо... во претходниот пост не мислев само на вечерашниот натпревар дечкото е sвер цела сезона...
Нц, спротивното е. Единствен родител на светот што му мисли лошо на детето :icon_lol: :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom