Пауел не е у репрезентација(u21)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас на ФБ и тњитер глеам немаа пари за да го довршат/платат знамето ,бараа донации ,ама најверојатно се снајдоа денесЕдвај чекам да го видам сурвер знамето на Олд Трафорд во недела со Евертон. Најголемото сурфер знаме во УК. Навивачите се доста ангажирани. Ќе имаме страшна атмосфера на театарот. Така и ни личи.
Сите знамиња и транспаренти се прават со донации, заеднички се, си остануваат на стадионот тиеЈас на ФБ и тњитер глеам немаа пари за да го довршат/платат знамето ,бараа донации ,ама најверојатно се снајдоа денес![]()
--------------------------------------------------------------
Заха играше ли денес ,јас не ја видов утакмицата ?
-------------------------------------------------------------------------
Некој беше пред хотел да го види Андерс ????/
Им го платил Гери ,браво! Јас на пладне гледав бараа средства преку пејпал пошо ни пола не собале од сумата за знамето. А баш си помислив дај фудбалериве нека дадат 2000фунти што се за нив и кога ете ти го ГериСите знамиња и транспаренти се прават со донации, заеднички се, си остануваат на стадионот тие
Гери Невил го одбра и плати ова сурфер знамето ама дали ќе го стигнат рокот.
Ако сакаш на чет може да ја прашам само за тебе.Да не има кб анализа како да играме против Реал? Ако ставила, пастирајте одма
Прашај ја кој мисли дека ќе е подобро да стартува, Нани или Валенсија и заштоАко сакаш на чет може да ја прашам само за тебе.
ПС. Офлајн е .![]()
Да ти одговорам во нејзино име?Прашај ја кој мисли дека ќе е подобро да стартува, Нани или Валенсија и зашто![]()
Тоа се знае Тоњо е најдобар ќе ми каже и ќе пише ЛАВ7 <3.Прашај ја кој мисли дека ќе е подобро да стартува, Нани или Валенсија и зашто![]()