Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Се на се освен резултатот треба се друго да се заборави и вакви ужас утакмици да не се повторуваат . Оштетени беа челзи максимално со 2 црвени и гол од офсајд ..... ама што е тука е .

Glory Glory Manchester United

Расчитај што се свири кога последен одбранбен играч прави фаул кога противнички играч е во гол шанса.

Тоа на Торес мислам дека не беше црвен, ама Ивановиќ зрел ко бостан.

Шо ви е на сите бе улави да не сте??? Сме играле катастрофално?!? Прво полувреме до 35мин игравме супериорно! Стативата кога се одби од Еванс малце ја раздрма одбраната.Првиот нивни гол беше гол уште кога судијата свирна и е од прекин што многу многу неможе да се спречи.Второ исто почнавме супер имавме посед, а голот на Рамирез беше грешка на Клеверли(а и што можи да прави детето кога е низок).Другите одиграа перфектно за мене.Понатаму знаеме тиња судење! Прво пенал не ни досудија.Ивановиќ беше чист црвен ама не и Торес.А голот беше од офсајд ама веќе тука судиите беа изгубени. Добра игра дисциплинирана пред се.Двата гола беа несреќни за нас, и доминацијата на Челзи во последните минути на двете полувремиња е секогаш очекувана! Не се маалска екипа. За нападот немам коментар одлично! Неможиме да очекуваме на СБ да напаѓаат 90 мин. Презадоволен сум од се само од судењето не! Фрла црна дамка на победата.

Ако бидеме реални , игравме катастрофално и не заслуживме ни бод ... ноооо , на крај се памети само резултатот а играта се заборава . Фергусон и неговава тактика беа ужасни , требаше да влезе сколси требаше да излезе јанг нешто да се направи по таа лева страна ... одбраната ужас , рио па и еванс на моменти изгледаше дека ќе си дадат по еден автогол . Позитивни оценки би дал на руни перси валенсија и де геа , другите беа просечни и подпросечниот на моменти катастрофален јанг . Јанг од друга страна ужасиии паѓа на секој контакт одглуми со иванович пас не склопи не може да нафрлли без блокада и така натака .

Се на се освен резултатот треба се друго да се заборави и вакви ужас утакмици да не се повторуваат . Оштетени беа челзи максимално со 2 црвени и гол од офсајд ..... ама што е тука е .

Glory Glory Manchester United

Како бре максимално 2 црвени ????

Тоа на Торес не беше за црвен имаше мал контакт со Еванс..ама на Ивановиќ ?? чист гол беше да не направеше фаул Ивановиќ..не тропај безвеза

Шо ви е на сите бе улави да не сте??? Сме играле катастрофално?!? Прво полувреме до 35мин игравме супериорно! Стативата кога се одби од Еванс малце ја раздрма одбраната.Првиот нивни гол беше гол уште кога судијата свирна и е од прекин што многу многу неможе да се спречи.Второ исто почнавме супер имавме посед, а голот на Рамирез беше грешка на Клеверли(а и што можи да прави детето кога е низок).Другите одиграа перфектно за мене.Понатаму знаеме тиња судење! Прво пенал не ни досудија.Ивановиќ беше чист црвен ама не и Торес.А голот беше од офсајд ама веќе тука судиите беа изгубени. Добра игра дисциплинирана пред се.Двата гола беа несреќни за нас, и доминацијата на Челзи во последните минути на двете полувремиња е секогаш очекувана! Не се маалска екипа. За нападот немам коментар одлично! Неможиме да очекуваме на СБ да напаѓаат 90 мин. Презадоволен сум од се само од судењето не! Фрла црна дамка на победата.

Ај сеа..за до 35 мин у право си ама реално гледано каа му исклучиа 2 играчи на челзи тогаш требаше да ги притисниме до крај а ни се затвориме скроз..само 2 убави шанси имаме, таа на Валенсиа и на Чичарито.

да беше "фаулот" од иванович на некој друг да поверувава ама човече јанг еј .. станува нема никој околку него паѓа .... падна 100 пати што е претерано е претерано .. на моменти посакував велбек да игра наместо него он барем не паѓа !!!

403511_437979572927633_1133972461_n.jpg

да беше "фаулот" од иванович на некој друг да поверувава ама човече јанг еј .. станува нема никој околку него паѓа .... падна 100 пати што е претерано е претерано .. на моменти посакував велбек да игра наместо него он барем не паѓа !!!
:pos:почна де менуваш мислење а?

Ај сеа..за до 35 мин у право си ама реално гледано каа му исклучиа 2 играчи на челзи тогаш требаше да ги притисниме до крај а ни се затвориме скроз..само 2 убави шанси имаме, таа на Валенсиа и на Чичарито.
А зошто би нападнале? За да им оставиме простор да ни дадат гол со 2ца играчи помалце? Пак ќе речам не е Челзи Стоук! Супер се одигра крајот.Прво педерски е да пробаш да ги полниш со голови кога имаа неправедно исклучен играч:) Победа, 3 бода, ништо повеќе!

Време е што помалце да се "замарам" со другиве теми затоа што се бескичмењаци,демек ако се силат на форум ќе се смени нешто.Јас од моја гледна точка не сум радосен на ваква победа. Вака "помош" веќе неколку се случува.Во краен случај доста сомнително беше,за првиот црвен картон би рекол дека е регуларен,ама вториов не требаше да му дава иако тој...
178981_162278220580882_1883618416_n.jpg

Најверојатно му врати со тоа што му прости претходно заради ова (доби само жолт картон).Да бидеме реални,навистина сме тиња.
Најпрвин: Поведовме 2 разлика,ама никако не знаеме да ја задржиме.Додека не направиме 4 разлика и да се откаже противник да напаѓа нема да победиме утакмица "сигурна".

Челзи имаше доста повеќе шанси од нас,да не му исклучеја и втор играч сеуште ќе имаше шанси да ни ја свртат утакмицата.

Нашите дефанзивци се големи аматери, секоја висока топка беше 80% шанса за гол.
Нашиот почитуван дефанзивец Видиќ со неговото присуство било кој дефанзивец да играше ќе беше 50% појак од претходно.Автоматски значи дека Фердинанд е дупе за воздушни дуели,џабе е ко стап за чукање ореви.
Ни треба еден дефанзивец што е супериорен во воздушни дуели како што е Видич.

Реално гледано,беа подобри Челзи,впрочем јас тоа го очекував бидејќи играме на гостински терен,но ме излажа резултат 0-2,кој после тоа оставивме тие да играат.

И на крај Клатенбург ќе ни суди почесто отсега. :)

Нека ми даде некој слика од играта да Давид Луиз со рака, кога не ни досудија чист пенал, не можам да ги слушам преплет цревава на ФБ како серат дека само они биле оштетени, а па Арсеналовци имаат примедби на судење, а и они дадоа гол од офсајд против КПР.

Ебати дволичниот народ.

Види Мамбо, у сабота ги чекаме Арсенал ... немаме ние распоред како Челси, Сити или другите - поиграј една со фаворити, па истури се на послабите (и така до недоглед). Нас ни се набутаа сите у 8 кола, така да Дедица многу добро си ја постави играта. Нема потреба при водство и два играча вишок ти непотребно да си ги замараш момците ... Позз, и ......

МЕ боли уво како се судело, ги ИСТУРИВМЕЕЕЕ --- GGMU

...Karma is a bitch. А и многу брзо го заборавија голот од офсајд на Дрогба на ОТ пред неколку години што беше клучен кога он освоија, ....
P.S. That will teach them not to mess with our refs! :love:

That's what I'm talking about, baby ;)

Ама стварно како можеме да се радуваме на ваква победа срам да ни е....:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom