Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Koj gubi ima pravo da se ljuti. Cestito pobeda. Prvo poluvreme odigrano solidno.Vtoroto nekako se izgubivme. Samo me nervira edna rabota kaj stariot. I posle tolku utakmici nekako kako da ne saka da uvidi deka koga se branime stalno ja utnuvame rabotata. Se nesto si mislam deka neznaeme da igrame odbrana.
GGMU

Одбрана не знаеме да играме откако си замина Квеирош, тоа е тоа. Фелан сакаш да ги спреми одбрана да играат? За офанзива (Муленстин) да, ама дефанзива :oops:

Хах, некој се радуваше на ваква титула мува не го лазеше, за победа.

Лошо игравме по 2 гола,се повлековме и многу корнери дозволивме, не треба така.

Види секој искусен стратек после два гола во волку важен натпревар се повлекува и игра на контри добра беше тактиката ама проблемот е во задниот ред во катастрофална форма мора да се поправи.

И три бода се три бода си ги зедовме и крај на приказната.

Лани Сити осваја титула со пуштени голови во 91 и 93
Хамилтон осваја Ф1 на задња трка пошто застанува Глок (така ли се викаше?) на задња кривина (пред 7-8 години)

Коа би ми дале да одбирам помеѓу нечесна победа и пораз (или нерешено), би ја земал нечесната. Јебига, низ годиниве сватив дека фер-плеј не постои, а и да постои (и ти да ја запазуваш) е многу глупа работа.
Ај пошто е фер и заслужило ќе му дадам на копилето да се радува, па после коа ке ми дое мене редот да ме испоштуваат, ќе ми го напикаат и ќе се чудам. (тогаш ќе има еден куп антимачестеровци, кој сега сереле за судии, ферска игра или што-ти-ја-знам-каква, ќе свршаваат и ќе се ситат). Излгеа не секоаш било поубаво да си оптужителот него оптужениот..

Нормално дека не ми е исто со ваква победа и чиста 0-2 да си заврши, ама боље нит да се радувам нит да се нервирам.

Денес ќе ни помогнат, утре ќе ни одмогнат.. Поише ќе ни помогнат, него што ќе ни одмогнат (пошто сме јунајтед де) еби му мајката таков е светот неправеден. You gotta live with it.

Незнам што уопште :гомце: у темава, и што се замарав да пишувам олкав пост за глупост.
Сигурно ми е ради тикетите што ги помешав у кладилница па фатив помалце пари него што требаше:)

Да, на таква титула, со победи у гости и дома против арсенал, ливерпул, рекорд у дадени голови у сезона...

Хахаха, ама кога се решаваше на ОТ ве гурна малце Дин ве гурна со голот од офсајд и пеналот што требаше да го добие Парк, исто така преклани како тепавте кај Тотенхем од офсајд за англиската ФА ко што вика Фантом да си направи шоу и да не дозволи да се одлепиме 6 бода, да ви даде потенцијален title decider на ОТ. Па и Аткинсон кога му даде на Видиќ црвен, го поштеди Луиз, пеналот од Жирков, ајде ајде не викам дека не ви беше заслужена ама си добивате и вие често ветер у грб.

Одлуките на судијата беа коректи според мене ОСВЕН
- Црвениот на Торес
За ова не сум сигурен, мислам дека беше обратно ама тоа е тоа.
- Недосуден пенал
Чист пенал поради тоа што Луиз ја помести раката на патот на топката ( можеби несвесно ама тоа е тоа )

Освен овие две немаше некои поголеми спорни одлуки - црвениот на Ивановиќ беше чист ко солза, ситуацијата беше слична ко Томовиќ - Хасани на натпреварот Македонија - Србија, а голот на Чичарито не беше од офсајд поради тоа што тој се извлече на време ( 5 пати го свртеа на скај спорт, од таму беше стримот кој го имав пуштено ) така да немојте многу да хејтате!

Гледано од аспект на играта победава е незаслужена поради тоа што ептен се затворивме и потпаднавме под притисокот по што дозволивме да примиме два гола од многу глупи ситуации... друго не би да коментирам!

Заборавив у среда дека играме пак против нив :pos: ок нека си земе Клатенбург одмор, слободен е :giggle:

Јас не сум ни малце задоволен од одбраната. Исто незадоволен и од тоа што премногу им дававме да играат додека да ни израмнат. Тоа го пишав и на полувреме уствари. Друго што сакав да кажам.. Aaaa, да.. Манчестер Јунајтед нема победа од 2002 на Стемфорд Бриџ.
--- надополнето: 28 октомври 2012 во 21:03 ---
И да, у среда сакам со втор тим да ги опашиме. :X3:

Лани Сити осваја титула со пуштени голови во 91 и 93
Хамилтон осваја Ф1 на задња трка пошто застанува Глок (така ли се викаше?) на задња кривина (пред 7-8 години)
Е забега и ти сега Хамилтон не ни вози толку години формула 2008 мислам беше :D
Ептен криво ми падна тогаш за Маса,а мислам и се возеше во Бразил таа трка....

Замислите го Линдегард при шутевите на Луиз и Хазард кој ги одбрани ДДГ со нозе :pos:

Сум гледал кај шо суда во корист ваша и да се игра дури да дајте гол, ама ова денес беше претерано. Ептен. 11 на 11 да бевте, еве и 10 на 11, Торес да не го исклучеа за џабе ќе ве тепаја.. А вака незнам шо да речам. Судијана не смеј да суди во ПЛ повеќе..

Хауард Веб ќе биде главен судија на натпреварот помеѓу Манчестер Јунајтед и Арсенал.

Е забега и ти сега Хамилтон не ни вози толку години формула 2008 мислам беше :D
Ептен криво ми падна тогаш за Маса,а мислам и се возеше во Бразил таа трка....

Могуче ама тотално небитно колку години, пошто и за 3-4 ќе го памтам, па тогаш ќе бидат 7-8:)
Моментот беше што сите се радуваа, и Ферари и Мерцедес се радуваа.. ја у тие моменти Суарез станував:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom