Лани Сити осваја титула со пуштени голови во 91 и 93
Хамилтон осваја Ф1 на задња трка пошто застанува Глок (така ли се викаше?) на задња кривина (пред 7-8 години)
Коа би ми дале да одбирам помеѓу нечесна победа и пораз (или нерешено), би ја земал нечесната. Јебига, низ годиниве сватив дека фер-плеј не постои, а и да постои (и ти да ја запазуваш) е многу глупа работа.
Ај пошто е фер и заслужило ќе му дадам на копилето да се радува, па после коа ке ми дое мене редот да ме испоштуваат, ќе ми го напикаат и ќе се чудам. (тогаш ќе има еден куп антимачестеровци, кој сега сереле за судии, ферска игра или што-ти-ја-знам-каква, ќе свршаваат и ќе се ситат). Излгеа не секоаш било поубаво да си оптужителот него оптужениот..
Нормално дека не ми е исто со ваква победа и чиста 0-2 да си заврши, ама боље нит да се радувам нит да се нервирам.
Денес ќе ни помогнат, утре ќе ни одмогнат.. Поише ќе ни помогнат, него што ќе ни одмогнат (пошто сме јунајтед де) еби му мајката таков е светот неправеден. You gotta live with it.
Незнам што уопште

у темава, и што се замарав да пишувам олкав пост за глупост.
Сигурно ми е ради тикетите што ги помешав у кладилница па фатив помалце пари него што требаше