Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

сума сумарум ... на лузерпул им поништија чист гол за победа и тепавме со гол од офсајд после 2 досудени црвени картони .... кошмар за фановите на лузерпул :pipi:

318934_485134814854393_37781165_n.jpg

за пеналот беше чист, престрого ќе беше ако добиеше директен црвен торес за ненамерен старт
Тоа ненамерно ама воопшто не го разбирам...разбирам има контакт или нема , а ова е кунг-фу потег :)

Тоа ненамерно ама воопшто не го разбирам...разбирам има контакт или нема , а ова е кунг-фу потег :)
кунг фу потег беше на пример еванс против дрогба, ова трна по топка ама многу касно, глупаво ама ненамерно. нема врска бидејќи сепак торес доби втор жолт (дискутабилен)

Супер победа за тимот али ве молам еден саат тишина за неприкосновениот, неуништливиот, чудовиштето и терминаторот... АНТОНИО ВАЛЕНСИЈА... Гомна да јаде секое крило во ПЛ и пошироко што си вика за себе дека е најдобар.

Antonio-Valencia%7E1.jpg

Супер победа за тимот али ве молам еден саат тишина за неприкосновениот, неуништливиот, чудовиштето и терминаторот... АНТОНИО ВАЛЕНСИЈА... Гомна да јаде секое крило во ПЛ и пошироко што си вика за себе дека е најдобар.

е тука си во право :pipi:

Ама стварно како можеме да се радуваме на ваква победа срам да ни е....:icon_lol:
Хах, некој се радуваше на ваква титула мува не го лазеше, за победа.

Лошо игравме по 2 гола,се повлековме и многу корнери дозволивме, не треба така.

Е воа сакав да го кажам у пичку матер..

Фала. (y)

Јанг е едно просечно крило, не знам што очекувате од него повеќе. Само што е работлив, трча многу, тоа му е позитива.

Него еден фан на Арсенал онаму у Мондано како скокна кога лежеше Перси :pos: ама ништо, повеќе среќа другиот пат :D

Јанг е едно просечно крило, не знам што очекувате од него повеќе. Само што е работлив, трча многу, тоа му е позитива.

Него еден фан на Арсенал онаму у Мондано како скокна кога лежеше Перси :pos: ама ништо, повеќе среќа другиот пат :D
Абе не ме нервира тоа како игра него тоа дека претерано се фрла на секој контакт ... абе ало иди играј таму трчај а не да ми глуми лудило .

Koj gubi ima pravo da se ljuti. Cestito pobeda. Prvo poluvreme odigrano solidno.Vtoroto nekako se izgubivme. Samo me nervira edna rabota kaj stariot. I posle tolku utakmici nekako kako da ne saka da uvidi deka koga se branime stalno ja utnuvame rabotata. Se nesto si mislam deka neznaeme da igrame odbrana.
GGMU

Да, на таква титула, со победи у гости и дома против арсенал, ливерпул, рекорд у дадени голови у сезона...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom