Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Најубаво сеа да го договорат во Јануари.. да го остаат да ја доигра цела сеозна за ПСВ.. таман Сколс ќе се пенионира најверојатно на крај на сезона.. И ќе има време во предсезоната да се вклопи!

Во групата се втори и имаат 1 бод повеќе од Наполи, а ако од тоа зависи дали ќе дојде Стротман на зима или не се надевам нема да ја поминат групата.:) Иначе ако дојде на зима ќе може ли да за нас во ЛШ?
Да, од ЛЕ во ЛШ нема проблеми, еве Торес од Ливерпул во Челзи кога прејде си играше без проблем. Сами ПСВ се проблемот и ги разбирам комплетно, нема лутиш.

Робин е избран за играч на месецот за септември во ПЛ. Тој освоил најмногу гласови.

Лампард најверојатно нема да игра ни во недела ни во среда против нас, Лампард е повреден а исто и Тери нема да игра поради суспензијата.

Ќе биде интересно во недела едвај чекам. Треба само да си ја средиме одбраната да не си дозволиме да примиме гол и да се враќаме. Убаво ќе биде една победа 0 - 1.

Оле Солшар ќе биде нај сериозен кандидат за да го замени САФ. Солшар ги трененираше сите младински играчи кои сега чекаат на ред за да влезат во прв тим, пред Солшар да ја го превземе менаџирањето на академијата, не видовме еден млад играч кој пред тоа се избори за место во прв тим. Праќањето во Молде е по барање на САФ, клуб кој во данската лига пред доаѓањето на Солшар како менаџер се бореше во средината на табелата, но кога тој го превземе земаа 2 титули со ред оваа година се чека и хет-трик. Молде го има нај малдиот состав во Лига Европа за оваа година со просек од 21година и 336 денови, во овој состав најстар е нивниот капитен со 27 години. Солшар знае како со младите играчи на Јунајтед кој тој со сигурност ќе ги претвори во вистински „ѓаволи“, на него не му требаат многу пари за да створи тим (нешто што во ПЛ го прави Мојс).

Оле Солшар ќе биде нај сериозен кандидат за да го замени САФ. Солшар ги трененираше сите младински играчи кои сега чекаат на ред за да влезат во прв тим, пред Солшар да ја го превземе менаџирањето на академијата, не видовме еден млад играч кој пред тоа се избори за место во прв тим. Праќањето во Молде е по барање на САФ, клуб кој во данската лига пред доаѓањето на Солшар како менаџер се бореше во средината на табелата, но кога тој го превземе земаа 2 титули со ред оваа година се чека и хет-трик. Молде го има нај малдиот состав во Лига Европа за оваа година со просек од 21година и 336 денови, во овој состав најстар е нивниот капитен со 27 години. Солшар знае како со младите играчи на Јунајтед кој тој со сигурност ќе ги претвори во вистински „ѓаволи“, на него не му требаат многу пари за да створи тим (нешто што во ПЛ го прави Мојс).
:facepalm:402-facepalm-your-doing-it-wrong.jpg

Најмногу ме нервираат дечки од долгометражен пост,му цитираат по 2-3 зборчиња и му ставаат слика. :facepalm:

Па HristijanWR10 супер си кажа,за којшто јас не бев запознат со овој податок.

Најмногу ме нервираат дечки од долгометражен пост,му цитираат по 2-3 зборчиња и му ставаат слика. :facepalm:

Како ќе се пофалет вечер на мама и на тато кога ќе се вратат од на работа

@HristijanWR10 само една грашка имаш во твојот пост Молде не е Дански клуб туку Норвешки е иначе супер е и јас исто така највеќе би сакал Соклскер да биде некогаш заминик на Ферги.

И несмеам? Забрането ми е? и мене некад некој ме нервира па си ќутам! И која е логиката Оле Гунар Солскјер да го викаш Солшар? Дај не ме зезај!
--- надополнето: 26 октомври 2012 во 19:01 ---
Како ќе се пофалет вечер на мама и на тато кога ќе се вратат од на работа

И не сум ја ко тебе детенце од 15-16 год да се фалам на мам и на тато не се секирај ти за тоа! Туку ја ти го напрајв тоа да ти ја увидам гршката и смешно ми беше!

И несмеам? Забрането ми е? и мене некад некој ме нервира па си ќутам! И која е логиката Оле Гунар Солскјер да го викаш Солшар? Дај не ме зезај!

Па би било добро на фин и кулутурен начин да му укажиш дека грешно го пишува/изговара името на еден од фудбалерите на Манчестер Јунајтед.
Јас повеќе би сакал да има квалитетна дискусија без кавги,сепак сме кољеги :icon_mrgr: кој навиваат за ист тим.

А и Молде оваа година оди на 2ра по ред, не на трета. Втори беа полани мислам.

Се е океј со мислењето и тотално се согласувам бидејќи има неколку играчи кои беа доведени во младинската школа заради Оле т.е. тој ги доведе зборам за Мет Дели, Еикрем, Усеин и Кинг. Еикрем и Усеин си ги зема сега кај него, Еикрем од кај нас додека Усеин од Фредерикштад и таму играат одлично и ја држат средината. Еикрем почна да настапува и за сениорската репрезентација на Норвешка заедно со Кинг. И Кинг го бара но не го дава Ферги така лесно.

Молде точно беше тим од средината и кога дојде Оле за прв пат во нивната историја ја освоија титулата и сега играат и во Лига Европа и се доста солидни за млади играчи без европско искуство. И Молде не е од Данска туку е од Норвешка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom