Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, од ЛЕ во ЛШ нема проблеми, еве Торес од Ливерпул во Челзи кога прејде си играше без проблем. Сами ПСВ се проблемот и ги разбирам комплетно, нема лутиш.Во групата се втори и имаат 1 бод повеќе од Наполи, а ако од тоа зависи дали ќе дојде Стротман на зима или не се надевам нема да ја поминат групата.Иначе ако дојде на зима ќе може ли да за нас во ЛШ?
Фановите на Манчестер најдоброо знаат, што да се типува Челси - Јунајтед?
Оле Солшар ќе биде нај сериозен кандидат за да го замени САФ. Солшар ги трененираше сите младински играчи кои сега чекаат на ред за да влезат во прв тим, пред Солшар да ја го превземе менаџирањето на академијата, не видовме еден млад играч кој пред тоа се избори за место во прв тим. Праќањето во Молде е по барање на САФ, клуб кој во данската лига пред доаѓањето на Солшар како менаџер се бореше во средината на табелата, но кога тој го превземе земаа 2 титули со ред оваа година се чека и хет-трик. Молде го има нај малдиот состав во Лига Европа за оваа година со просек од 21година и 336 денови, во овој состав најстар е нивниот капитен со 27 години. Солшар знае како со младите играчи на Јунајтед кој тој со сигурност ќе ги претвори во вистински „ѓаволи“, на него не му требаат многу пари за да створи тим (нешто што во ПЛ го прави Мојс).
Најмногу ме нервираат дечки од долгометражен пост,му цитираат по 2-3 зборчиња и му ставаат слика.
Па HristijanWR10 супер си кажа,за којшто јас не бев запознат со овој податок.
Најмногу ме нервираат дечки од долгометражен пост,му цитираат по 2-3 зборчиња и му ставаат слика.
Па HristijanWR10 супер си кажа,за којшто јас не бев запознат со овој податок.
Како ќе се пофалет вечер на мама и на тато кога ќе се вратат од на работа
И несмеам? Забрането ми е? и мене некад некој ме нервира па си ќутам! И која е логиката Оле Гунар Солскјер да го викаш Солшар? Дај не ме зезај!
Се е океј со мислењето и тотално се согласувам бидејќи има неколку играчи кои беа доведени во младинската школа заради Оле т.е. тој ги доведе зборам за Мет Дели, Еикрем, Усеин и Кинг. Еикрем и Усеин си ги зема сега кај него, Еикрем од кај нас додека Усеин од Фредерикштад и таму играат одлично и ја држат средината. Еикрем почна да настапува и за сениорската репрезентација на Норвешка заедно со Кинг. И Кинг го бара но не го дава Ферги така лесно.Оле Солшар ќе биде нај сериозен кандидат за да го замени САФ. Солшар ги трененираше сите младински играчи кои сега чекаат на ред за да влезат во прв тим, пред Солшар да ја го превземе менаџирањето на академијата, не видовме еден млад играч кој пред тоа се избори за место во прв тим. Праќањето во Молде е по барање на САФ, клуб кој во данската лига пред доаѓањето на Солшар како менаџер се бореше во средината на табелата, но кога тој го превземе земаа 2 титули со ред оваа година се чека и хет-трик. Молде го има нај малдиот состав во Лига Европа за оваа година со просек од 21година и 336 денови, во овој состав најстар е нивниот капитен со 27 години. Солшар знае како со младите играчи на Јунајтед кој тој со сигурност ќе ги претвори во вистински „ѓаволи“, на него не му требаат многу пари за да створи тим (нешто што во ПЛ го прави Мојс).