Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ќе може ли некој да ми напише точна информација колку голови има Ван Перси во Премиер Лигата ? Благодарам

Aj да сменам дискусијата малце.

Пред месец дена Рафа Маркез даде изјава дека Пеп ќе оди во Англија. Пред неколку недели имаше средба со Ферги во Њујорк, денеска искочи оваа вест Man United ceo David Gill and a member of the Glazer family, that owns the club, have met with Guardiola, also to discuss his future.
Пеп како можна замена за Ферги, интересно ќе биде :)

Постов е од Фан Клуб: Барселона, ама никој нема спомнато тука. Ваши мислења? :) Искрено, јас би бил презадоволен со Гвардиола како наследник на Ферги, мислам дека може да се снајде. Заебете муабети во Барса веќе имал готов тим, оти сигурно Фергусон ќе остави одличен тим на наследникот. :) Исто така ми се допаѓа и Клоп, ама не знам колку е можно тој да дојде. :)

Мурињо и никој друг!! Човекот е легенда бе има муда,желба ми е после стариот Мур да го замени :icon_mrgr:

едит:мада може и Мојс ! :D

Гвардиола не е докажан. Ок, освојуваше со Барса, но со Барса. Готов тим за и некој од Свирипичино да седне на клупа ќе го стори истото. Тој „некој“ е Тито во моментов. А тоа дека и него многу го бивало е мелење слама. Нека седне Гвардиола во некој никаков тим и нека направи БУМ. Е тогаш капа симињање и величење до топката на Рамос, таму некаде далеку...

Јас сепак мислам дека ќе биде Солскер или пак Мурињо, ќе видиме кога ќе дојде време...Сега за сега старово не би го сменил за ништо :D

Гвардиола не е докажан. Ок, освојуваше со Барса, но со Барса. Готов тим за и некој од Свирипичино да седне на клупа ќе го стори истото. Тој „некој“ е Тито во моментов. А тоа дека и него многу го бивало е мелење слама. Нека седне Гвардиола во некој никаков тим и нека направи БУМ. Е тогаш капа симињање и величење до топката на Рамос, таму некаде далеку...

Јас сепак мислам дека ќе биде Солскер или пак Мурињо, ќе видиме кога ќе дојде време...Сега за сега старово не би го сменил за ништо :D
Баш сега сакав ова да го пишам, мислам така размислувам.
Солскер или Мурињо.

Мурињо има онолку шанси да го наследи саф ,колку што виган може да тепа у пл сезонава,пеп незнам али знам дека тој што ке го наследи нема да издржи 2месеци,вториот 4-5,третиот година,....

Баш сега сакав ова да го пишам, мислам така размислувам.
Солскер или Мурињо.
Мурињо има онолку шанси да го наследи саф ,колку што виган може да тепа у пл сезонава,пеп незнам али знам дека тој што ке го наследи нема да издржи 2месеци,вториот 4-5,третиот година,....

Кени Далглиш или Кевин Киген, други не признавам...

Искрено ја мислим дека уште е рано ќе тера ферги уште:),ама еве чим кажувате желби:D да си кажем и ја.Мислим дека е време мојс да преземе еден голем клуб,не дека го потценувам евертон,ама би сакал да видим како ќе се снајде у јунајтед.Исто би можело и клоп,мада искрено тешко да дојде,само немој те мурињо ко бога ве молим,не е тој за кај нас.

А ја па мислам дека ја треба да го налседам САФ.. растурам на Фудбал Менаџер.. про станав.. За асистент ќе ја зеам Ilumious ! Мислам и да бараат подобра опција нема да можат да најдат!

Ќе тера стариот на клупа додека живее ;) не е тој тип на човек што седи дома со скрстени раце за викенди и гледа фудбал на ТВ , мора да е секогаш со некоја работа, огромен воркохолик е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom