Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Нешто ми вика дека ке биде човек кој има историја со клубот.

Доколку се внесува тренер кој што ке е од надвор, мислам дека цела година ке работи со Ферги shoulder2shoulder.
Сепак, транзиција на такво специфично нешто, какво што е тренерското место на Јунајтед ке бара време, доста време.

Мурињо се улизува на Јунајтед, и самиот е свесен дека менаџерското место во Јунајтед му е како светиот грал во тренерскиот свет,

И да, знам дека Ферги ке си го избере својот наследник пред да даде отказ.

Кени Далглиш или Кевин Киген, други не признавам...

tumblr_m6ylexPunJ1rxhzggo2_400.jpg

Мене Хендерсон ми е неостварена желба, fucking Steve Bruce, мораше да се умеша и да му каже на Фергусон дека не е за во Манчестер :(

Мене Хендерсон ми е неостварена желба, Steve fucking Bruce, мораше да се умеша и да му каже на Фергусон дека не е за во Манчестер :(
Италик болд:Звучи појако.
1 болд:Сериозно?

Патем мора да има нешто посебно меѓу мене и Јунајтед, па човече петстото мислење овде ми е напишано. :нинџ:

Битно дефанзивците се враќаат, за Кагава не е толку страшно, еве му шанса сеа да си работи во теретана на раат како Руни кога имаше конци на ногата. Клеверли, Чичарито, Руни, Перси се и повеќе од солидна офанзива против Челзи.

Битно дефанзивците се враќаат, за Кагава не е толку страшно, еве му шанса сеа да си работи во теретана на раат како Руни кога имаше конци на ногата. Клеверли, Чичарито, Руни, Перси се и повеќе од солидна офанзива против Челзи.

Тоа е тоа, потпомогнати од Сколс, Андерсон Флеч и Валенсија/Нани, ке биде интересно, само одбраната да си го заврши својот дел од работата. Гол сигурно ке постигнеме.

На денот кога Таниклиф ја добива пресудата, Пауел не потсеќа дека вози Опел Корса купена на старо. Само да си остане така присебен дечкото.

Се заразив со голов негов на Вембли иако сите голови му се кој од кој поубав, како ја опали алал да му е. Се надевам дека ќе го видиме против Челзи во карлинг заедно со Енрикез иако вчера излегол порано од игра

https://www.youtube.com/watch?v=gjzdeXOQD9Y&feature=youtube_gdata_player

P.S . До кај се бе ПСВ во ЛЕ? Ќе проаѓаат натаму или? Овие од ПСВ не сакале зимава да го дадат Стротман ради тоа, рекле за на лето за 15-18 милиона може, ама зимава ако пројдат понатаму тешко. Играчов посекако ќе дојде тука само рокот е непознат. Кисс

На денот кога Таниклиф ја добива пресудата, Пауел не потсеќа дека вози Опел Корса купена на старо. Само да си остане така присебен дечкото.

Се заразив со голов негов на Вембли иако сите голови му се кој од кој поубав, како ја опали алал да му е. Се надевам дека ќе го видиме против Челзи во карлинг заедно со Енрикез иако вчера излегол порано од игра

https://www.youtube.com/watch?v=gjzdeXOQD9Y&feature=youtube_gdata_player

P.S . До кај се бе ПСВ во ЛЕ? Ќе проаѓаат натаму или? Овие од ПСВ не сакале зимава да го дадат Стротман ради тоа, рекле за на лето за 15-18 милиона може, ама зимава ако пројдат понатаму тешко. Играчов посекако ќе дојде тука само рокот е непознат. Кисс
Во групата се втори и имаат 1 бод повеќе од Наполи, а ако од тоа зависи дали ќе дојде Стротман на зима или не се надевам нема да ја поминат групата.:) Иначе ако дојде на зима ќе може ли да за нас во ЛШ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom