2 

~2A
Гостин
е па извини ако се заебаваш ама муабетов од уста не го вадат па кога го видов уште во фан клуб Манчестер притисАкот ми се крена![]()
И мене ми се креваше притисокот и ми паѓаше шеќерот од Торес... то време...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
е па извини ако се заебаваш ама муабетов од уста не го вадат па кога го видов уште во фан клуб Манчестер притисАкот ми се крена![]()

Абе Кагава се уште се приспособува на Премиер лигата и на нашиот стил на игра ама јас сега за сега сум задоволен како се покажува . Мислам дека до крај на сезона сигурно ќе има 10+ голови и 10 +асистениции во сите конкуренции, а тоа се добри бројки за нов играч на кој ова му е прва сезона во клубот.Kagawa: "Sir Alex has told me not to face the goal with my back, but move my body so I have a short way to the goal."
"I must shape my body so I am facing the stands. I have to face the goal or I won't be a threat."
Треба да се опушти малце,како што реков пред неколку страници дека сеуште на некој начин се плаши...
Абе Кагава се уште се приспособува на Премиер лигата и на нашиот стил на игра ама јас сега за сега сум задоволен како се покажува . Мислам дека до крај на сезона сигурно ќе има 10+ голови и 10 +асистениции во сите конкуренции, а тоа се добри бројки за нов играч на кој ова му е прва сезона во клубот.
Не би требало секогаш да го служиме како утеха "приспособувањето". Гледај во Челзи-Хазард,Арсенал- Казорла и Сити - Гарсија.
Колку им требаше нив за приспособување? -just saying........
Не сум нешто против Кагава,добро си ја врши работата но може и ПОДОБРО!

Не зезај види колку се покрупни тие двајцата од Кагава, 65 кила имал кога дошол у наш тим.![]()
 Да особено Казорла ептен крупен,висок и снажен играч.Тука некаде се со корнер знаменцето

Да особено Казорла ептен крупен,висок и снажен играч.Тука некаде се со корнер знаменцето
![]()
Исто и Хазард еден снажен играч,грамада го бутаат двајца 3 паѓаат.
Извинете вака ама ме насмеа постов![]()
![]()