Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

е па извини ако се заебаваш ама муабетов од уста не го вадат па кога го видов уште во фан клуб Манчестер притисАкот ми се крена :ROFLMAO:

И мене ми се креваше притисокот и ми паѓаше шеќерот од Торес... то време... :cautious:

197430_413576158697755_1331214614_n.jpg

цели 75 години човеков денес полни

Kagawa: "Sir Alex has told me not to face the goal with my back, but move my body so I have a short way to the goal."

"I must shape my body so I am facing the stands. I have to face the goal or I won't be a threat."

(y)

Треба да се опушти малце,како што реков пред неколку страници дека сеуште на некој начин се плаши...

Како да не се плаши кога ако му влезе некој во дуел на снага, кичмата ќе му ја скрши - буквално!
Мора да ја ојачи снагата. Ќе го средат нашите :)

Kagawa: "Sir Alex has told me not to face the goal with my back, but move my body so I have a short way to the goal."

"I must shape my body so I am facing the stands. I have to face the goal or I won't be a threat."

(y)

Треба да се опушти малце,како што реков пред неколку страници дека сеуште на некој начин се плаши...
Абе Кагава се уште се приспособува на Премиер лигата и на нашиот стил на игра ама јас сега за сега сум задоволен како се покажува . Мислам дека до крај на сезона сигурно ќе има 10+ голови и 10 +асистениции во сите конкуренции, а тоа се добри бројки за нов играч на кој ова му е прва сезона во клубот.

Абе Кагава се уште се приспособува на Премиер лигата и на нашиот стил на игра ама јас сега за сега сум задоволен како се покажува . Мислам дека до крај на сезона сигурно ќе има 10+ голови и 10 +асистениции во сите конкуренции, а тоа се добри бројки за нов играч на кој ова му е прва сезона во клубот.

Не би требало секогаш да го служиме како утеха "приспособувањето". Гледај во Челзи-Хазард,Арсенал- Казорла и Сити - Гарсија.
Колку им требаше нив за приспособување? -just saying........

Не сум нешто против Кагава,добро си ја врши работата но може и ПОДОБРО!

Не би требало секогаш да го служиме како утеха "приспособувањето". Гледај во Челзи-Хазард,Арсенал- Казорла и Сити - Гарсија.
Колку им требаше нив за приспособување? -just saying........

Не сум нешто против Кагава,добро си ја врши работата но може и ПОДОБРО!

Не зезај види колку се покрупни тие двајцата од Кагава, 65 кила имал кога дошол у наш тим. :eek:

Не зезај види колку се покрупни тие двајцата од Кагава, 65 кила имал кога дошол у наш тим. :eek:

:pos: Да особено Казорла ептен крупен,висок и снажен играч.Тука некаде се со корнер знаменцето
santi-cazorla.jpg

Исто и Хазард еден снажен играч,грамада го бутаат двајца 3 паѓаат.

Извинете вака ама ме насмеа постов :D :D:pos::pos:

:pos: Да особено Казорла ептен крупен,висок и снажен играч.Тука некаде се со корнер знаменцето
santi-cazorla.jpg

Исто и Хазард еден снажен играч,грамада го бутаат двајца 3 паѓаат.

Извинете вака ама ме насмеа постов :D :D:pos::pos:

Не мислев на високи колку што мислев на покрупни, сигурно и Хазард и Казорла имале повеќе од 65 кила, види спореди им ја ногата ко прво

Shinji-Kagawa-strikes-to--008.jpg

Ама ги споредува со Кагава, за него тие двајца се „терминатори"

Знам што мислеше ама ме насмеа :D Ретко кога можеш да видиш коментар во кој што Казорла и Хазард се наречени крупни и снажни играчи :D

Инаку остајте тоа. Конечно против Њукасл да видиме една тактички поставена игра во зависност од противникот. Тоа што го зборував дека ни фали, се покажа на оваа утакмица. Излеговме не типично за нас, без игра по крилата но со погуста средина низ која Њукасл неможеше да игра. Ние баш добро се снајдовме со ова. Кога влезе Валенсија и кога се рашири играта, зедоа ЊУ иницијатива. Тоа е тоа.
Треба така со сите утакмици да се прави, нека си ја сватат работата сериозно, нема опуштање и надевање на господ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom