Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Дадовме гол и почнавме пак шабански да играме. Си прават Галата шанси, затоа мора да им брцнеме уште еден и да се намали притисокот!

Тера сеа управи, ама Сопкестот ми го заебале преги па неможам на HD да глеам :(.. Ај второто ќе се гледа сеа, од првото ништо не видов, дури ни голот..

Првите 15 минути - Јунајтед лани до пред повредата на Клеверли, следните 30 минути - United ever since...Дефинитивно имаме среќа што резултатот не е израмнет, не можам да сфатам ќе поведеме играме добро и одеднаш скроз пуштаме гас и дозволуваме да не надиграат. Одбраната ни е дефинитвно проблем на мечов, посебно тоа се однесува на Евра :facepalm:

Првите 15 минути - Јунајтед лани до пред повредата на Клеверли, следните 30 минути - United ever since...Дефинитивно имаме среќа што резултатот не е израмнет, не можам да сфатам ќе поведеме играме добро и одеднаш скроз пуштаме гас и дозволуваме да не надиграат. Одбраната ни е дефинитвно проблем на мечов, посебно тоа се однесува на Евра :facepalm:
За тоа другата Битнер ќе си игра :)

Ilumious де кажи што е финтата што не сака да ми отвори Sop Castot.. Го избришав, инсталирав оново, џабееее..

Ми се свиѓа како го почнаа второво полувреме ...само да не се опуштат како во прво... КАГАВА ВЛАДЕЕ :)

Што е со пеналиве бе ?????? Аман.. Од кога позастана и ја знаев дека таму ќе шутне...

У пичку материну веќе со овие пеналите... веќе кога свират пенали за нас повеќе се нервирам, отколку што се радувам.
Ебем им левите нози...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom