Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Вчера на ни еден канал немаше лига на шампиони ... користам 3max comfort !!!
5минути пред да почне утакмицата рестартирај го медиа приемникот или аку сакаш да гледаш ЛШ студио на АренаСпорт1 тогаш 19:55 рестартирај го медиа приемникот и потоа само седи и уживај, а другите канали автоматски ке се вклучат нема да имаш потреба од уште едно рестартирање.

246723_4242325330173_460980375_n.jpg
eh Pekolot za revansot ke e vakov :)))))
ili ovaaa vaka :))

Чави: "Пол Сколс е најдобриот играч од средниот ред во изминатите 20 години"

Чави Eрнандез има само пофални зборови за легендата на Манчестер Јунајтед, Пол Сколс. Чави тврди дека Сколс би бил многу повеќе почитуван доколку би бил Шпанец.

Искусниот Пол Сколс сеуште успешно игра за Манчестер Јунајтед. Мајстор за асистенции, Чави Ернандез смета дека Сколс е најдобриот играч во Манчестер Јунајтед во последните 20 години.

"Во последните 15 или 20 години, тој е најдобриот играч од средниот ред што сум го видел, комплетен играч, тоа е Пол Сколс", изјави Чави.

"Зборував и со Чаби Алонсо за него многу пати. Сколс е спектакуларен играч кој има сè".

"Има одличен преглед на играта, знае да постигне гол, ретко губи дуели. Да е Шпанец, можеби би го ценеле повеќе", изјави играчот на Барселона.

Чави: "Пол Сколс е најдобриот играч од средниот ред во изминатите 20 години"

Чави Eрнандез има само пофални зборови за легендата на Манчестер Јунајтед, Пол Сколс. Чави тврди дека Сколс би бил многу повеќе почитуван доколку би бил Шпанец.

Искусниот Пол Сколс сеуште успешно игра за Манчестер Јунајтед. Мајстор за асистенции, Чави Ернандез смета дека Сколс е најдобриот играч во Манчестер Јунајтед во последните 20 години.

"Во последните 15 или 20 години, тој е најдобриот играч од средниот ред што сум го видел, комплетен играч, тоа е Пол Сколс", изјави Чави.

"Зборував и со Чаби Алонсо за него многу пати. Сколс е спектакуларен играч кој има сè".

"Има одличен преглед на играта, знае да постигне гол, ретко губи дуели. Да е Шпанец, можеби би го ценеле повеќе", изјави играчот на Барселона.

Изјавава се врти едно 3-4 години :D Најактуелна беше при првото пензионирање на Сколс :))

Ми се допага составов,особено шо циганот игра,а и требало Перси на клупа место Велбек.

Добар е составов за денеска,искрено очекувам лесна победа,со два три гола разлика,у у второ да влезе флечер,конечно да почне да игра,го заслужува тоа.

Веројатно најдобриот состав во моментов и мило ми шо влегуваме без потценување и не верувам дека ке се случи нешто како лани.

Единствената лоша работа е тоа што Сколс веројатно нема да игра на Енфилд.

На официјалниот меч-центар за нашава утакмица на уефа.ком има лајв-аудио, кој сака да ги игнорира нашите "стручњаци" може тоа да си пушти ;)

LINK LINK

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom