Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Коа си даде Видич автогол Де геа излета...
Да ама Де геа беше главниот виновник, истрча по топката, скокна да ја боксува ама беше прекус, а доволно долг да му попречи на Видич

Ради ова толку сакав РвП да дојде, веќе немора само во Руни да се крстиме кога сме во тешка ситуација.. ;)

Ајде бе у курац шо е ова,ако волку се мачат со маливе клубови шо ке биде со челзи шити и сл 10:0, велбек на клупа.

РВП оправда 2 милиони :)
Вие како сакате ама јас така ке му ги сметам :icon_mrgr:

Андерсон не е ни на клупа..
--- надополнето: 2 септември 2012 во 17:26 ---
РВП :love:

Не видов дека го нема ни на клупа ....

Иначе, Велбек интересно денеска трча по секоја топка, се враќа назад, се гради, од него тргна акцијата кон Валенсија, кој му асистираше на Ван Перси ...

Му трча играч зад Керик од нашиот шеснаесетник, и му зима топка зад грб скоро на центар ...

Кагава во неколку прилики го гледам пред Ван Перси :)

Значи се нервирам опасно,СТАВИ ГО НАНИ ебате беља нема кој да повлече Кагава е ко успан.
Стари ако не смениш нешто ќе ти улетам на тренинг и ќе те тркалам низ тревата:)

Кагава слабо сега за сега.. Дај нека му фрлат една кофа ладна вода да се расони.. :D

Еј стварно многу напнавте со велбек,некогаш у него се крстевте,може не игра најдобро ама бидите реални нема ни топка за него,како и да е сигурен сум дека кога тогаш ќе распали.А инаку за утакмицава знаев дека ќе биде тешко,не значи дека ако сеа влегле у пл ќе бидат лесен залак.

Велбек сега за сега е екстра. Пресуден фактор е тоа што нонстоп прави потег вишок, и тука ја дупи работава. Имаче добра контрола има врз топката, само побрзо да се ослободува :)

Еј стварно многу напнавте со велбек,некогаш у него се крстевте,може не игра најдобро ама бидите реални нема ни топка за него,како и да е сигурен сум дека кога тогаш ќе распали.

Денес многу помага на средина, и трча како коњ за секоја топка, му помага на Евра, тоа ми се допаѓа кај него сега за сега ...

Кагава некако го нема на терен ...
--- надополнето: 2 септември 2012 во 18:01 ---
Туку Евра беше бесен, ми се чини дека ова е прв пат да го гледам да бие со глава на гол :)

Евра бе, главина. :tapp:

Teшко дека ќе ја вртиме оваа, се надевам дека грешам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom