Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Да бе Зенит, Шахтјор и остали патувања со авиони по 5 саата наваму натаму + временски зони, знаеш како тоа влијае на организмот? Не заебавајте ајде. Барем во Турција не е -20 во ноември.
Е шо Турција и Романија да не се поблиску?

Е шо Турција и Романија да не се поблиску?

Друго е Турција и Романија, не се терените ораница и не е -20 во ноември. Сега САФ чим вака кажува значи има нешто, не трескам од ракав.

Леле кој играл во Галатасарај :facepalm:

553.jpg

Ќе поебе 2-3 зглоба, mark my word.

Против Њукасл дома во капитал уан купот, стварно само лесни ни се паѓале :ROFLMAO:

Ееееееииииии,GUESS WHAT'S NEW?:D

76383-drunksouls-07102010-1300.jpg

P.S
Ич да не му ја мислите за групата,годинава имаме 4 победи и 2 нерешени во група.Слушајте ми го зборов:icon_lol:

Ќе испаѓаме прво (трето) коло, а? :D

И да не знаете дали ќе се оди и оваа година за Романија, ама не педерски како лани, само 7-8 луѓе од MUSC Macedonia замина...

Ќе испаѓаме прво (трето) коло, а? :D

И да не знаете дали ќе се оди и оваа година за Романија, ама не педерски како лани, само 7-8 луѓе од MUSC Macedonia замина...

Kрај на крај, фурам соло у Романија ...

Флечер регистриран за ЛШ, аууу ама се радувам, људи, вратио се Шиме:vozbud:

Баш ме занима во каква форма е ... Перфектно засилување од сенка ...

Ma ostajte Romanija dojdete da ve nosime vo Turcija da vidite atmosfera i poraz na United :))) a ke ima i Organizirano gledanje u Carsija taka da povelete :)))))))))

Ma ostajte Romanija dojdete da ve nosime vo Turcija da vidite atmosfera i poraz na United :))) a ke ima i Organizirano gledanje u Carsija taka da povelete :)))))))))
Колку пари ќе чини да ја гледаме убедливата победта на Манчертер Јунајтед во Истамбул во живо?:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom