Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Слаби ќе бидеме со флечер и андерсон во средина, ќе мора руни да се повлече а тоа ќе значи слаб напад, т.е. чича ќе биде поддржан само од нани и јанг евентуално. Флечер уште си ја бара формата, а андерсон покажува топ игра на просечни натпревари...така да ќе биде многу тешко против адам, лукас и стиви ваџајната...се на се, 0-1 и има да биде весеље!

GLORY!!!

Leleee kakva raketa opali Morison za rezervitee, ocekuvajte video kaj i da e da iskoci. Mora da go vidime vo Karlin Kup protiv Aldershot, MORA!
--- надополнето: Oct 13, 2011 8:08 PM ---

Go nema go nema, vleze posledni 10 minuti i gol, like a boss.
dogodina na turneata mora da dojde, posle odma na pozajmnica u nekoj premier ligashki ili championship tim! mn e zver
--- надополнето: Oct 14, 2011 12:57 PM ---
eve link od golot :cuc:

http://s1226.photobucket.com/albums/ee413/OpiniUnited/?action=view&current=resgoal1.mp4

Убаво му го перна на крајот, чим дава голови пред да сврини судијата крај, спремен е да изигра во некој куп.

Слаби ќе бидеме со флечер и андерсон во средина, ќе мора руни да се повлече а тоа ќе значи слаб напад, т.е. чича ќе биде поддржан само од нани и јанг евентуално. Флечер уште си ја бара формата, а андерсон покажува топ игра на просечни натпревари...така да ќе биде многу тешко против адам, лукас и стиви ваџајната...се на се, 0-1 и има да биде весеље!

GLORY!!!
Во секој случај подобро Фелчер од колку Карик да игра во средина

Manchester United Injuries Update :
٠ Nemanja Vidic May Return For Tomorrow’s Match Against Liverpool
٠ Tom Cleverley Will Not Be Available For Tomorrow’s Match
٠ Anders Lindegaard Is Also A Doubt For The Liverpool Game
٠ Rafael Is Recovering Well And Is Back In Full Training
٠ Fabio , Young & Patrice Evra All Picked Up Injuries During The International Break

Шо кој кур?

Manchester United Injuries Update :
٠ Nemanja Vidic May Return For Tomorrow’s Match Against Liverpool
٠ Tom Cleverley Will Not Be Available For Tomorrow’s Match
٠ Anders Lindegaard Is Also A Doubt For The Liverpool Game
٠ Rafael Is Recovering Well And Is Back In Full Training
٠ Fabio , Young & Patrice Evra All Picked Up Injuries During The International Break

Шо кој кур?
САФ на тема повредени играчи

Манс, ти текнува ли на сезоната 07/08 кога Андерсон беше во крш форма еден период ама против Ливерпул ја покажа партијата на неговиот живот? Стиви Џи не се ни виде цел меч, почна да здивува од фрустрации :) Немојте утре Андо да збрца голче па да демантира :D

Имам чувство дека утре ќе ни биде заебана утакмица. Говедата секојпат се играле дупло мотивирани против нас. Нека направе Ферги некоја заебана тактика, за да незнаат од дека им е флезел. И нека му го пуштат Џонс на Суарез да му га расц'фте фацата. Одеме за 20.

Има некој тука освен мене, шо е задоволен и со реми? :D
Јас мислам дека не постои навивач на Манчестер Јунајтед што би се задоволил со такво нешто. Секој навивач што го мисли ова нека размисли дали е стварно фан на Манчестер Јунајтед.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom