- Член од
- 26 август 2011
- Мислења
- 15
- Поени од реакции
- 4
niso cudno i da go odmori rooney posle ova.. sam e kriv.. ama to e to jbg.. welbeck chicarito 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Штета? Ни најмалку. Треба да сфатат оние лајната од ФА дека Јунајтед е најдобриот расадник за млади англиски играчи и дека без нив Англиската репрезентација ќе стои рамо до рамо само со Француската ... на дното на групите. И конечно да почнат да ги штитат истите тие млади играчи, а не за секое нивно прднување да казнуваат и оговараат по сите можни медиуми.... Штета за Руни што нема да може да игра на 3те натпревари во групите...
R.I.P!Jack Marshall, a 6 yr old Man Utd fan, who was suffering from terminal cancer/brain tumor, passed away today...
![]()
RIP
niso cudno i da go odmori rooney posle ova.. sam e kriv.. ama to e to jbg.. welbeck chicarito![]()
Да го одмара Руни против Ливерпул ? Дај не зафркавај.
дај бе брат не прај киксови , жити тебе !problemot e to so rooney igra na emocii.. a momentalno bi trebalo da e besen.. niso cudno da napraj nekoja glupost ako igra protiv pool
Ко од вчера да е онаков Руни па да се чудите што направил.problemot e to so rooney igra na emocii.. a momentalno bi trebalo da e besen.. niso cudno da napraj nekoja glupost ako igra protiv pool
Ко од вчера да е онаков Руни па да се чудите што направил.
Штета? Ни најмалку. Треба да сфатат оние лајната од ФА дека Јунајтед е најдобриот расадник за млади англиски играчи и дека без нив Англиската репрезентација ќе стои рамо до рамо само со Француската ... на дното на групите. И конечно да почнат да ги штитат истите тие млади играчи, а не за секое нивно прднување да казнуваат и оговараат по сите можни медиуми.![]()
Jack Marshall, a 6 yr old Man Utd fan, who was suffering from terminal cancer/brain tumor, passed away today...
![]()
RIP
Само да знаеш, Руни не потекнува од младинската на Ман Утд...
Слаб е Руни реално да гледаме..покрај такви напаѓачи како Хески ,Дефо,Бент,КеролЛелее детенцевооо колку ми беше мило(((((((( Нека почива во мир
--- надополнето: Oct 13, 2011 6:51 PM ---
Знае, друга му беше поентата.
--- надополнето: Oct 13, 2011 6:55 PM ---
Руни 3 меча забрана? Е сеа ми се направи меракот. Чим не им чинеше Руни на Англичанине, ајде да видиме дуото Бент - Керол како ќе се снајде.