Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

niso cudno i da go odmori rooney posle ova.. sam e kriv.. ama to e to jbg.. welbeck chicarito :)

... Штета за Руни што нема да може да игра на 3те натпревари во групите...
Штета? Ни најмалку. Треба да сфатат оние лајната од ФА дека Јунајтед е најдобриот расадник за млади англиски играчи и дека без нив Англиската репрезентација ќе стои рамо до рамо само со Француската ... на дното на групите. И конечно да почнат да ги штитат истите тие млади играчи, а не за секое нивно прднување да казнуваат и оговараат по сите можни медиуми. :mad:

Jack Marshall, a 6 yr old Man Utd fan, who was suffering from terminal cancer/brain tumor, passed away today...

303273_278827355472491_165684310120130_973221_1664857477_n.jpg

RIP
R.I.P!

problemot e to so rooney igra na emocii.. a momentalno bi trebalo da e besen.. niso cudno da napraj nekoja glupost ako igra protiv pool
дај бе брат не прај киксови , жити тебе !
Руни шо се вика живее за ова утакмица , единствено во глата му вража дека МОРА ДА ПОБЕДИ ВО ЛИВЕРПУЛ! Не можи да нервозен , ништо освен мислата да ПОБЕДИ ВО ЛИВЕРПУЛ!

Штета? Ни најмалку. Треба да сфатат оние лајната од ФА дека Јунајтед е најдобриот расадник за млади англиски играчи и дека без нив Англиската репрезентација ќе стои рамо до рамо само со Француската ... на дното на групите. И конечно да почнат да ги штитат истите тие млади играчи, а не за секое нивно прднување да казнуваат и оговараат по сите можни медиуми. :mad:

Само да знаеш, Руни не потекнува од младинската на Ман Утд...

Jack Marshall, a 6 yr old Man Utd fan, who was suffering from terminal cancer/brain tumor, passed away today...

303273_278827355472491_165684310120130_973221_1664857477_n.jpg

RIP

Лелее детенцевооо колку ми беше мило :((((((((( Нека почива во мир :(
--- надополнето: Oct 13, 2011 6:51 PM ---
Само да знаеш, Руни не потекнува од младинската на Ман Утд...

Знае, друга му беше поентата. :)
--- надополнето: Oct 13, 2011 6:55 PM ---
Руни 3 меча забрана? Е сеа ми се направи меракот. Чим не им чинеше Руни на Англичанине, ајде да видиме дуото Бент - Керол како ќе се снајде.

Лелее детенцевооо колку ми беше мило :((((((((( Нека почива во мир :(
--- надополнето: Oct 13, 2011 6:51 PM ---

Знае, друга му беше поентата. :)
--- надополнето: Oct 13, 2011 6:55 PM ---
Руни 3 меча забрана? Е сеа ми се направи меракот. Чим не им чинеше Руни на Англичанине, ајде да видиме дуото Бент - Керол како ќе се снајде.
Слаб е Руни реално да гледаме..покрај такви напаѓачи како Хески ,Дефо,Бент,Керол:D:D:D
Инаку јас па баш сакав да распали на Европсково...ама тоа е...јако го рогна тогаш тој:D:icon_mrgr:

Jack Today passed away in his Man United Blanket and wearing Man United kit, saying He'd do what he wants.
We will never ever forget you Jack.

R.I.P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom