Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.916
Поени од реакции
11.699
Слаби ќе бидеме со флечер и андерсон во средина, ќе мора руни да се повлече а тоа ќе значи слаб напад, т.е. чича ќе биде поддржан само од нани и јанг евентуално. Флечер уште си ја бара формата, а андерсон покажува топ игра на просечни натпревари...така да ќе биде многу тешко против адам, лукас и стиви ваџајната...се на се, 0-1 и има да биде весеље!

GLORY!!!

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
Leleee kakva raketa opali Morison za rezervitee, ocekuvajte video kaj i da e da iskoci. Mora da go vidime vo Karlin Kup protiv Aldershot, MORA!
--- надополнето: Oct 13, 2011 8:08 PM ---

Go nema go nema, vleze posledni 10 minuti i gol, like a boss.
dogodina na turneata mora da dojde, posle odma na pozajmnica u nekoj premier ligashki ili championship tim! mn e zver
--- надополнето: Oct 14, 2011 12:57 PM ---
eve link od golot :cuc:

http://s1226.photobucket.com/albums/ee413/OpiniUnited/?action=view&current=resgoal1.mp4

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Убаво му го перна на крајот, чим дава голови пред да сврини судијата крај, спремен е да изигра во некој куп.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Слаби ќе бидеме со флечер и андерсон во средина, ќе мора руни да се повлече а тоа ќе значи слаб напад, т.е. чича ќе биде поддржан само од нани и јанг евентуално. Флечер уште си ја бара формата, а андерсон покажува топ игра на просечни натпревари...така да ќе биде многу тешко против адам, лукас и стиви ваџајната...се на се, 0-1 и има да биде весеље!

GLORY!!!
Во секој случај подобро Фелчер од колку Карик да игра во средина

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Manchester United Injuries Update :
٠ Nemanja Vidic May Return For Tomorrow’s Match Against Liverpool
٠ Tom Cleverley Will Not Be Available For Tomorrow’s Match
٠ Anders Lindegaard Is Also A Doubt For The Liverpool Game
٠ Rafael Is Recovering Well And Is Back In Full Training
٠ Fabio , Young & Patrice Evra All Picked Up Injuries During The International Break

Шо кој кур?

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Manchester United Injuries Update :
٠ Nemanja Vidic May Return For Tomorrow’s Match Against Liverpool
٠ Tom Cleverley Will Not Be Available For Tomorrow’s Match
٠ Anders Lindegaard Is Also A Doubt For The Liverpool Game
٠ Rafael Is Recovering Well And Is Back In Full Training
٠ Fabio , Young & Patrice Evra All Picked Up Injuries During The International Break

Шо кој кур?
САФ на тема повредени играчи

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Манс, ти текнува ли на сезоната 07/08 кога Андерсон беше во крш форма еден период ама против Ливерпул ја покажа партијата на неговиот живот? Стиви Џи не се ни виде цел меч, почна да здивува од фрустрации :) Немојте утре Андо да збрца голче па да демантира :D

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Имам чувство дека утре ќе ни биде заебана утакмица. Говедата секојпат се играле дупло мотивирани против нас. Нека направе Ферги некоја заебана тактика, за да незнаат од дека им е флезел. И нека му го пуштат Џонс на Суарез да му га расц'фте фацата. Одеме за 20.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Има некој тука освен мене, шо е задоволен и со реми? :D
Јас мислам дека не постои навивач на Манчестер Јунајтед што би се задоволил со такво нешто. Секој навивач што го мисли ова нека размисли дали е стварно фан на Манчестер Јунајтед.

Kajgana Shop

На врв Bottom