Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
И Шо-Мегваер-Линделоф-АВБ/Далот не е лоша одбрана барем за сезонава. Нека земат везњак и десно крило, по Мегваер тоа е приоритет.Дај сега 25 и за Алдервејрелд и да се играмо.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Шо-Мегваер-Линделоф-АВБ/Далот не е лоша одбрана барем за сезонава. Нека земат везњак и десно крило, по Мегваер тоа е приоритет.Дај сега 25 и за Алдервејрелд и да се играмо.![]()
Везњак дефинитивно, ама Алдервејрелд за 25м мислам дека не смее да го испушти тим кој генерално е крш во одбрана како нашиот.И Шо-Мегваер-Линделоф-АВБ/Далот не е лоша одбрана барем за сезонава. Нека земат везњак и десно крило, по Мегваер тоа е приоритет.
Да ама амо играчот сакал да се пресели во Италија, нема што да правиш другоВезњак дефинитивно, ама Алдервејрелд за 25м мислам дека не смее да го испушти тим кој генерално е крш во одбрана како нашиот.)
Првичниот извор е од Сан. Да почекаме малку...
И Шо-Мегваер-Линделоф-АВБ/Далот не е лоша одбрана барем за сезонава. Нека земат везњак и десно крило, по Мегваер тоа е приоритет.
Вакви твитови ми се ретард левел Ремзи во Јунајтед. Тешко дека ќе станеше играч во таа партал сезона и кога и Видиќ и Рио беа пред него, да му било дојдено времето и Фергусон ќе го земел како што го зеде Заха.
Fred ocekuval uste proleta deka kje bide selektiran za Brazil na kopa amerika, i ja zakazal vencavkata prvata nedela posle eventualnoto finale, bidejki na nego vo toj slucaj togas kje mu se padnese odmorot...Не ми е јасно само како бе Фред со очајна сезона планира венчавка во ек на припреми и очекува да се наметни за следна сезона. Пропушта драгоцени 2 недели припреми. Имаше цел месец одмор да прави венчавка.
Наместо да го гледаме да кини со тренинзи и да го оправда барем половина од износот, тој...Искрено не ми се свиѓа како играч со ланските настапи и не очекувам некое негово подобрување. Не би имал против и да го закачиме во некој дил пр. за Фернандес.
Sent from my SM-A750FN using Tapatalk