Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Дај сега 25 и за Алдервејрелд и да се играмо. :D
И Шо-Мегваер-Линделоф-АВБ/Далот не е лоша одбрана барем за сезонава. Нека земат везњак и десно крило, по Мегваер тоа е приоритет.

И Шо-Мегваер-Линделоф-АВБ/Далот не е лоша одбрана барем за сезонава. Нека земат везњак и десно крило, по Мегваер тоа е приоритет.
Везњак дефинитивно, ама Алдервејрелд за 25м мислам дека не смее да го испушти тим кој генерално е крш во одбрана како нашиот. :))

Везњак дефинитивно, ама Алдервејрелд за 25м мислам дека не смее да го испушти тим кој генерално е крш во одбрана како нашиот. :))
Да ама амо играчот сакал да се пресели во Италија, нема што да правиш друго :)

Мојс е крив за ова, да им покажуваше видеа на дрвава од Видич место од Јагиелка, може и ќе биднеше нешто од нив.

Не е лошо но за тие пари дефинитивно вреди да се проба, посебно дека ни фали искуство во тим. Во меѓувреме да се најдат купувачи за Рохо, Дармиан, Џонс и/или Бејли.

Ако го дадат Лукаку, би одел Ол ин на Санчо.

Не знам што ви е со овој Андерверајлд, или како и да се изговара.. очигледно има нешто штом со години не го зимаат, а секој преоден рок се зборува за него..

Вакви твитови ми се ретард левел Ремзи во Јунајтед. Тешко дека ќе станеше играч во таа партал сезона и кога и Видиќ и Рио беа пред него, да му било дојдено времето и Фергусон ќе го земел како што го зеде Заха.

И Скајспортс јавуваат за Мегваер, нека ни е со среќа.
Едино не ми е јасно кој понеделник ќе му биде медикалот.

Интервју со АВБ, препорачувам. Меѓу другото, вели дека на 18 години сфатил дека има долги нозе и може да ги искористи на друга позиција (бек наместо крило). Му останало само да го научи тајмингот кога да се впушти во дуел.

Не ми е јасно само како бе Фред со очајна сезона планира венчавка во ек на припреми и очекува да се наметни за следна сезона. Пропушта драгоцени 2 недели припреми. Имаше цел месец одмор да прави венчавка.

Наместо да го гледаме да кини со тренинзи и да го оправда барем половина од износот, тој...Искрено не ми се свиѓа како играч со ланските настапи и не очекувам некое негово подобрување. Не би имал против и да го закачиме во некој дил пр. за Фернандес.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

Не ми е јасно само како бе Фред со очајна сезона планира венчавка во ек на припреми и очекува да се наметни за следна сезона. Пропушта драгоцени 2 недели припреми. Имаше цел месец одмор да прави венчавка.

Наместо да го гледаме да кини со тренинзи и да го оправда барем половина од износот, тој...Искрено не ми се свиѓа како играч со ланските настапи и не очекувам некое негово подобрување. Не би имал против и да го закачиме во некој дил пр. за Фернандес.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk
Fred ocekuval uste proleta deka kje bide selektiran za Brazil na kopa amerika, i ja zakazal vencavkata prvata nedela posle eventualnoto finale, bidejki na nego vo toj slucaj togas kje mu se padnese odmorot...
Problemot bese sto ne bese povikan za Brazil i sega mu dojde vekje vo pripremi da mu bide vencavkata.

Ne go branam, ama sepak bizerna situacija.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom