- Член од
- 21 ноември 2007
- Мислења
- 10.851
- Поени од реакции
- 9.763
Затоа сега за 150 ќе го шитниме [emoji8]Фудбалер платен 100 милиони![]()
Sent from my SM-A750FN using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа сега за 150 ќе го шитниме [emoji8]Фудбалер платен 100 милиони![]()
И? Ќе излезете сите да се почастите?Затоа сега за 150 ќе го шитниме [emoji8]
Sent from my SM-A750FN using Tapatalk
Хендерсон, Вајналдум, Фирмино и Салах комотно ги редам во овој список
И? Ќе излезете сите да се почастите?
Ептен ми се смешни оправдувањата, сите други се криви, само он не е крив. Донесен да биде главна ѕвезда на клубот. Дури и со аматери да игра, треба бар да се труди, да дава се од себе. Ама не, требало да му донесат играчи подобри од него, па тогаш ќе се трудел и он. Извини.
Што побрзо го откачат, побрзо ќе можат да тргнат напред. Дури и без пари да го пуштат.
Апсолутно не, поготово не Хендерсон и Вајналдум. Двајцава се класични коњи, Хендо си беше таков работник уште Далглиш коа го донесе, кој беше планиран и играше на десна крилна позиција, ораше таму без престан, па Роџерс го премести у средина на 8ца каде што играше уствари бокс ту бокс и му ја вршеше целата прљава работа на тимот и му ги чистеше срањата на Стиви кој последните години не можеше да трча повеќе од 60 мин, едноставно беше паднат.
Џини, не знам у ПСВ што го праеле ама у Њукасл си беше офанзивен играч да, ама трчаше и тој како коњ, не застануваше, затоа и беше купен од Клоп кој го врати назад у средина (нема ни 20% утакмици кои ги изиграл како офанзивен играч).
Боби, напаѓач кој е со предиспозиции и мозок да биде 10ка, кој се враќаше до центар да прими топка, да организира напад, воопшто не беше мрза да чмае у 16ник и да чека топка.
Салах, во Базел не ми текнува искрено ама во Челзи (од шансата што ја доби) и во Италија кога играше се глеаше дека има мотор у гз, едноставно не застанува. Сега, кога игра најистурен во Ливерпул е поштеден, да не се враќа и да покрива како останатите ама на почеток, ораше на терен.
Нејсе, Клоп бара такви играчи, такви и му останаа. Во екипа, нема играч кој го мрзи да трча и има само една стрикна задача (само напад, само одбрана, само организација на игра). Самиот стил на игра на Клоп не го дозволува тоа а со тоа доаѓаме и до заклучок дека не би си носел играчи кои не се такви (кои можат да извршуваат секакви задачи).
Сега се коњи, а до ова ниво не беа. Го пцуевте Хендо на стартот кај вас, кај нас Клеверли кинеше и ние ви се смеевме Клеверли>Хендо. Далеку дека покривал и бил работник. Не дупчи се сега и ти.
Вајналдум во Њукасл можи да се кажи, но претходно дека бил голем работник не се согласувам.
Фирмино го донесовте за крило и Роџерс таму го играше. Клоп одлично му ја пронајде позицијата.
Салах е моторче во офанзива и тоа му е работа. И Нејмар е моторче во офанзива. Ама дека имал висок ворк рејт не се согласувам.
Јас ти ја разбирам поентата и држи вода тоа и се согласувам. Зависи и од играчот, но зависи и од менаџерот. Овие што ги пиша сега, да беа кај нас оваа сезона ти гарантирам дека ќе беа дупки во ворк рејтот. Нагласив и во мојт пост. Кај нас Мурињо постави таква филозфија во која ворк рејтот колективно падна, а тоа се почувствува и кај Погба. Не викам дека Погба е играч со висок ворк рејт, далеку од тоа, туку дека доколку менаџерот поставел таква филозофија и средината околу него колективно има висок ворк рејт гарантирам дека и неговиот ворк рејт ќе биде на завидно ниво.
Брат, Хендо и ден денес е пцуен од имбецили од навивачи кои во принцип не ни разбираат фудбал, пред се' а потоа и затоа што очекуваат Хендо да биде Стиви (што е апсолутно невозможно). Работата на Хендо никој никогаш не ја оспорувал, него мисири очекуваат секој капитен да биде како Стиви, па го пљукаат на интернет ретарди од Близок и Далечен Исток
Не ни реков за Џини претходно, затоа што најискрено не ни го памтам како и што играл таму, зборам само за Њукасл.
Роџерс не го играше Боби никаде, затоа што беше повреден на почеток на сезона а додека Боби се врати од повреда, веќе менаџер ни беше КлопРоџерс беше избркан после 7мо коло а Боби играше 2 утакмици
Еве, за Салах и да се согласиме.
Цела англија вклучувајки ги и скаузерите не го мирисиаат многу многу Хендерсон.
Мислиш 35+15, сакале 50 вкупно одеднашИначе Палас одбиле и 50м за Ван-Бисака денеска.
Искрено јас сум против да го држиме уште една сезона. Не е незаменлив мислам дека сите сме сложни. Братот со умот е на друго место веќе. Не е Роналдо џенталмен тип на играч кога САФ му побарал од него уште една сезона во 2008 по трофејот во ЛШ и овој таа сезона уште толку изгази. Ми се чини дека и нашава убедливост дека не е за трансфер ова лето е со цел да добијат на време и на цена. Изјавата на Погба не ни оди во прилог од аспект на износ, па мора да реагираме вака.
Предноста е што во моментов има на пазарот доста квалитет во средни играчи. 150м за Погба кога би се искомбинирале за Рубен Невес 40-50, Фернандес 70, Тилеманс 40-50. Плус МекТоминеј, Матич, Переира и Фред. А мислам и тој Лонгстаф ќе го земиме зошто го гледаат како млад проспект и играч со комбинација на профил од Матич и Керик. Имаме средина за 5 сезони. Ама тоа е кога би се прашувал јас.
Мене уште повеќе ме загрижува идејата Рашфорд да му се даде 250к+ неделна плата, а одредени новинари пренесуваат дека братот бара 300к+. Агентот му пласира шпекулации демек Барса го барале и си ја дига цената уште толку.