Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Рубен Невес 40-50 милиони:icon_lol::icon_lol: Братот пред 2 години за 30 дојде и кине од тогаш.Еден Ван Бисака и Мегваер коштаат 50 и 90м, Невес малку поче.Пеп коментираше јавно дека 120 милиони(толку наводно барале Вулвс) за холдинг мидфилдер не му се давало, многу било.

Држи муабетот.

Мендеш му е агент, така да, ке не стрижат.

Мене уште повеќе ме загрижува идејата Рашфорд да му се даде 250к+ неделна плата, а одредени новинари пренесуваат дека братот бара 300к+. Агентот му пласира шпекулации демек Барса го барале и си ја дига цената уште толку.

Ke искочи цифрата наскоро. Се повеќе од 170к му е на име, local lad.

Не би ме чудело ова од Ед, со оглед на тоа дека му е главна фигура во неговите фамозни маркетинг стратегии

Вест Хем го барале Марсиал во замена за Диоп [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Си тераат мајтапи со Ед.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

64516530_2088020414658590_7600019766429876224_n.jpg

Колку е сменет трансфер пазарот денес. Језда Парк, Евра и Видич дојдоа како тотални незналици, ама Ван Дер Сар со денешниве цени колку би вредел? :D

64516530_2088020414658590_7600019766429876224_n.jpg

Колку е сменет трансфер пазарот денес. Језда Парк, Евра и Видич дојдоа како тотални незналици, ама Ван Дер Сар со денешниве цени колку би вредел? :D
Парк и Евра во ЛШ сезоната пред да дојдат беа освежување како дечкиве од Ајакс. Евра играше и финале во ЛШ со Монако.

Мата со 3 годишен договор. Се дур не е планиран за права постава, немам проблем со играчов.
И понуда да остани во клубот со тренерска/амбасадорска улога по крајот на кариерата

Ама не, сите го таргетираат дека е нон бритиш. У лепо друштво со средњаци од Брајтон, Кардиф, Хадерсфилд и Саутемптон.

65040754_2273132992736105_5537707458803269632_o.jpg

@vidooq
Брат уште ваква статистика не е извадена досега :icon_lol::icon_lol: Алал да им е на Скај и на сите, прв пат гледам вакво нешто. Небитно, никој не го брани и го прави дека требаше да е POTY, но објективни да бидеме и со ова лежење на терен што го постира доколку е точно пак има подобар скор од сите “работници“ кај нас, па дури и од нашите фронтмени кои нели се алфа и омега. Сега како контра аргумент да бараме релативна статистика лежење по терен/гол и асистенција :pos:?

Но дали искрено би се сложил дека пред него има листа на играчи кои заслужуваат поголем ремет од него со нивните перформанси? Глупаво е што како дежурен кривец наметнат од британските медиуми е баш секогаш Погба. Да не се случеше неговата изјава јас го редев во костурот кој требаше да биде основа врз која ќе требаше да се гради тимов под Оле заедно со ДДГ, Шо, Линделоф, Марсиал и Рашфорд. По изјавата, и тоа како сум да го продадеме.

Инаку Јуве го договориле Рабио наверојатно на 5 години со плата од 130к неделно + 10м бонус за потпис. Во споредба со плативе кои ги земаат нашиве мулиња, братов им испаѓа на Јуве голем грабеж. Нека ја чукни Ед тиквата како треба.

Kратко прашање. Колку чини да се залагаш?
За било што во живот, а камо ли за привилегија да играш за еден од најголемите клубови во светот?

За било што во живот, а камо ли за привилегија да играш за еден од најголемите клубови во светот?
Do karakterot na covekot e... Kaj nas na rabota ima sto se zalagaat i ne zalagaat pa na kraj na mesec si zimaat site ista plata

Не го оправдувам Погба за незалагањето, факт е дека не се покажа како работник, но пак и со тоа незалагање дали сме признале ние или не, е број еден играч со учинок. И залагањето како залагање не е толку битно во случајов, кога цело опкружување околу Погба ти е со слично и поголемо незалагање (кај поединци).
Пак ќе кажам. Ние треба да признаеме дека во Погба не треба да гледаме како лидер, туку треба да бараме нов таков затоа што Погба докажа дека не го бива за лидер. А со лидери околу него ќе гледаме еден друг Погба. Доколку замине ќе имаме прилика и тоа да го видиме.
Кога сме кај статистики.
D9LiBq2WsAAFzBb.jpg

Не ми одговори на моето прашање, а ќе го парафразирам: Дали има играчи во тимов кои заслужуваат поголема критика од Погба по нивни перформанси и залагања?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom