Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Треба да се ненормални да прифатат понуда што е помалку од 150 милиони за Погба..

Би го земал ти овој Погба у Јунајтед за 150 милиони од Јувентус/Баерн/Барса/Реал (додади си некој друг гигант, по избор)?
Овој Погба, со овие настапи, ова незалагање, ова тегнење на терен?

Допрва ќе дознаете колку Погба вредел у екипава, со оглед дека сеуште од 2009та го немаме заменето адекватно Роналдо.

2 од 3 глави стартери искажаа желба за одење.Уште Де Геа остана.[DOUBLEPOST=1560685050][/DOUBLEPOST]
Де просветли не, колу вредел? Благодарение на него освоивме ПЛ или ЛШ? Поисправна формулација би била колку би можел да вреди, кога би имал бар малку акал у тоа пиперницата! Вака петпари не вредеше, овие три години!

Би го земал ти овој Погба у Јунајтед за 150 милиони од Јувентус/Баерн/Барса/Реал (додади си некој друг гигант, по избор)?
Од кога е дојден нема никаков прогрес и логично би било да кошта помалце сега него што го земаа. Ама, цените драстично скокнаа после неговиот трансфер и сега нормално ќе биде да извадат околу 120-130 милиони.

Бајдвеј уште три години има од договорот (2+1), така што може нов челинџ да си бара уште година две.

Од кога е дојден нема никаков прогрес и логично би било да кошта помалце сега него што го земаа. Ама, цените драстично скокнаа после неговиот трансфер и сега нормално ќе биде да извадат околу 120-130 милиони.

И како таков пак е играч со најдобра статистика во екипата а и чинам везњак во топ 5 лигите во Европа, така што без 140 кога 100 беше купен, ќе биде трагедија.

Ете го Хамес искина вчера, таман трампа ќе праиме. :)

Brexit FC loading :oeoeoe:(британско знаме)[DOUBLEPOST=1560691033][/DOUBLEPOST]
Де просветли не, колу вредел? Благодарение на него освоивме ПЛ или ЛШ? Поисправна формулација би била колку би можел да вреди, кога би имал бар малку акал у тоа пиперницата! Вака петпари не вредеше, овие три години!

суртуци ко тебе поише од Лингард тип на играчи не заслужиле :)

Со два месеци играње најбољи играч ни беше, па сеа суди.Не планирам да го бранам, нејке да остане нека фаќа фајронт.Не дека го судам ама и ја би се фрустрирал да сум у ваков циркуз клуб.Му се може, светска класа играч е и светски шампион.

Ќе се читаме за година дена на темава околу погба, кога мектоминеј , матич, фред ќе ви бидат идиотишта дека не можат пас подалеку од 2 метри да дадат и тоа во страна, пас напред или дијагонала научна фантастика коа ќе биде.Мата главни креативец, ама нема фризури да мења и нема да денса, после секој викенд силување од Лестер тип на екипи ќе пишува блогови и вие задоволни дека осеќаат вина и се извинуваат."Next week we go again" .Убајни.

Последно уредено:
И како таков пак е играч со најдобра статистика во екипата а и чинам везњак во топ 5 лигите во Европа, така што без 140 кога 100 беше купен, ќе биде трагедија.
Да, ама гледајќи му ги скоро сите натпревари, статистиката доста залажува. Најголемиот дел од времето си трчка лабаво, губи топки и изгледа незаинтересирано. Само 7-8 натпревари што изигра на високо ниво во континуитет откако си отиде Мурињо. Другото е се ептен топло-ладно.

Нека го продадат циганот ама некако да си ги земе и Рашфорд кој по написите денеска барал 350.000 неделна плата, Лингард и Јанг со него. Да им го изнаебам племето циганско.

Да, ама гледајќи му ги скоро сите натпревари, статистиката доста залажува. Најголемиот дел од времето си трчка лабаво, губи топки и изгледа незаинтересирано. Само 7-8 натпревари што изигра на високо ниво во континуитет откако си отиде Мурињо. Другото е се ептен топло-ладно.

Тоа се средува и е најмал проблем кога играчот од вештини потребни за везњак ги има сите можни што постојат. Во нормална средина од клуб не би го правел тоа, како што и не го правеше во Јувентус. Ќе замине во Реал и сите што го негирате како класа играч ќе пишувате после дека сме ве сфатиле погрешно.

Реално и јас да видам дека клубот ми ги носи за соиграчи Џејмс, Лонгстаф, Фердинанд ванаби од Вест Хем а се ценка за АВБ и Мегваер би сакала ван што побрзо.

Со класа играчите се седнува на муабет и се дискутира правецот во кој ќе води клубот. Кога ќе удриме темели на екипата и ќе имаме систем, нека го шитнат, како што Ливерпул го шитна Кутињо а и ние порано шиткавме играчи и не се ни осети, не ми е мене ич проблем. Вака со главни играчи кои си дискутираат трансфери уште во јуни а со континуирано продолжување на договори на рековалесценти не одиме никаде.

За играчи кои имаат по една добра сезона клубовите не би прифатиле помалку од 70 - 80 милиони.
Погба е играчиште, за мене топ 3 везни играчи во свет. Се виде тоа кога си замина Мурињо.
Потоа кога се врати Зидан во Реал беше јасно дека Погба сака да оди во Реал.
Ако оди во Реал ќе видите за какво играчиште се работи, 150 милиони е реална цена.

Погба е играчиште, за мене топ 3 везни играчи во свет. Се виде тоа кога си замина Мурињо.
Има талент за тоа. Не може да си во топ било колку доколку немаш никаква константност и играш сериозно по 10 натпревари во сезона.

Brexit FC loading :oeoeoe:(британско знаме)[DOUBLEPOST=1560691033][/DOUBLEPOST]

суртуци ко тебе поише од Лингард тип на играчи не заслужиле :)

Со два месеци играње најбољи играч ни беше, па сеа суди.Не планирам да го бранам, нејке да остане нека фаќа фајронт.Не дека го судам ама и ја би се фрустрирал да сум у ваков циркуз клуб.Му се може, светска класа играч е и светски шампион.

Ќе се читаме за година дена на темава околу погба, кога мектоминеј , матич, фред ќе ви бидат идиотишта дека не можат пас подалеку од 2 метри да дадат и тоа во страна, пас напред или дијагонала научна фантастика коа ќе биде.Мата главни креативец, ама нема фризури да мења и нема да денса, после секој викенд силување од Лестер тип на екипи ќе пишува блогови и вие задоволни дека осеќаат вина и се извинуваат."Next week we go again" .Убајни.
Татко ти суртук направил! Ем некултурен, ем од фудбал појма да нема!
За три години играл два месеци, јако оноа!
Ој и ти со него во Мадрид, а јас што сум заслужил тоа и сум добил! Еден куп титули и успеси, а ти сега прај си филмови со два добри месеци на Погба и читај ги постовите на Фросе со статистиката на циганот! Успеси нема, ама кога ќе видиш дека со пет-шест утакмици ни е најдобар везњак, прави ќејф!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom