Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Шон Лонгстаф има се на се 8 утакмици изиграно во ПЛ, може да се донесе да игра во купови, ама ако го планираат како единствено засилување во средина, стварно не се нормални.

Џејмс, Лонгстаф, некојси Колинс, Иса Диоп....

Ок, Сити и Пул направија екипи со играчи од мали екипи но зимаа играчи од калибар на Ван Бисака и Мегваер а не некој анонимуси кој од дома не ги знаат што се по професија.

Многу ќе ми биде смешно, кога ќе сконтате дека ВанБисака е уствари Афро-Анлгиски тинејџер Дармијан.Малиот е топ дефанзивно, ама у офанзива е тежок дудук, многу лош decision-making има а и центаршутевите не му се јака страна.Се надевам ако го земеме, ќе биде желен за напредок и нема да се здружи со Рашфорд и Лингард.

Легендата вели дека момчето позади е Рашфорд ... Обично не сум од оние стари дртала што хејтаат луѓе што се фолираат со изглед и носат фризури у разни бои и слично, ама ова е претеризам.И Роналдо беше педерче, али не носеше на грб.

Овој Лингард дудукот ај што нема врска од фудбал, ама и Рашфорд ќе го упропасти се да му ебам јас на него, лигле едно разгалено.

Дали е овој нормален?

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Овој Лингард дудукот ај што нема врска од фудбал, ама и Рашфорд ќе го упропасти се да му ебам јас на него, лигле едно разгалено.
Би се напил од среќа, кога би го продале овој.
Нели деца на Јунајтед се, само они можат Beans/Грав/Боб/ТавчеГравче/Боранија да јадат, и овој братучед им со флизурите.:toe:

Управата кај нас едноставно си спијат, така се научени луѓето. Би требало по една клоца малку да се разбудат... наместо да ги земат фернандеш и рабио (малку е разгален ама има потенцијал), и нека ги земат од реал иско и хамес за трампа со погба и тука имаш цел среден ред за 75м, ако се знае дека рабио е free, да потрошат уште 200м на одбраната и тоа е тоа. Гледајќи ги цените на играчите ќе поминеме екстра.

За Лингард треба колективна акција за отследување од социјалните мрежи како порака дека треба да се фокусира на фудбалот, а не на глупирањата.

Ако успееме за погба да го земеме дибала плус пари на коњ сме

Допрва ќе дознаете колку Погба вредел у екипава, со оглед дека сеуште од 2009та го немаме заменето адекватно Роналдо.

2 од 3 глави стартери искажаа желба за одење.Уште Де Геа остана.[DOUBLEPOST=1560685050][/DOUBLEPOST]ПС: Желби примарни за во средина ми се: Фернандеш и Рубен Невес, алтернативи за невес се Ндиди, Гуеје од евертон, Рабио ама нз што играч е.

Може да се проба со Сергеј Милинкобич Савич, ама типот имаше тапа сезона а Лацио бараат многу пари.

А ако не земат минимум 150м за Погба нека си направат колективно харикири, цела управа.На волку напумпани цени, а плус и играчот е маркетиншки профитабилен, се испод тоа е навредливо и глупо.
Плус еден кутињо кошташе 142м, па за погба ...

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom