Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Сумњам дека Валенсија е бунтовен и не сака да биде бекап, повеќе ми личи на план на раководството и стручниот штаб. Шо одсекогаш бил полубек, кој се заборава во напад, од типот на Трипие од Тотенхем. На Далот му треба играчка пракса, зелен е он за така одговорна позиција. прашање е и дали ќе достигне ниво кое ни треба. Затоа еден бек е приоритет, засега. Централно Баи ако е фит е супер опција, уште да се поработи на психолошкиот момент кај него. Проблемот е што често не е фит. Линделоф може да се шлепа покрај него, куку е кога ќе остане наместо со Баи со Смолинг или Џонс.
Немам сила да го нападнам Валенсија, оти има истрчано многу ама не бил никогаш клучна фигура да се потпре тим на него, имал по некои блесоци на моменти и тоа е од него, овие од Руни се откажаа не па од него... За Валенсија не сакам да ги кажувам сите лоши работи шо ги имам воочено, ама ќе кажам добри најбрз фудбалер беше и многу кондиција имаше...

Ако остане Оле и понатака, првата жртва ќе биде Валенсија. Се пишува на велико дека Оле не може да има корист од него бидејќи се потешко е фит, почесто се повредува и не може да врзе два натпревари во низа. Капитенската лента очекувано ќе ја преземе Погба.
Јунајтед почнува да заличува на Мк:D, Погба ќе биде капитен како заслуга што го сменија Мурџо? Читај Грујо:pos:
Нека го стават таму де Хеја капитен, да не си играат играчки:anco:

Јунајтед почнува да заличува на Мк:D, Погба ќе биде капитен како заслуга што го сменија Мурџо? Читај Грујо:pos:
И јас сум за де геа да е капитен,заслужува такво нешто

Не, јас мислам некој уште потивок од Де Геа да стават, на пример Шо.

Погба беше капитен во составот на Солскер после Том Торп и има лидерски способности. Де Геа ги нема, бидете малце реални, едно е најдобар фудбалер, друго е капитен.

У моја екипа циган за капитен ма каков сака да е не би ставил,пре би херера него погба

Ако е Погба капитен да му се стават некои услови, а не брат му да трча со изјави по Јунајтед во Барса или Реал ќе иде, сега ќе инвестират ќе му дават искуство овие па ќе уценува за да го пуштат..

Не, јас мислам некој уште потивок од Де Геа да стават, на пример Шо.

Погба беше капитен во составот на Солскер после Том Торп и има лидерски способности. Де Геа ги нема, бидете малце реални, едно е најдобар фудбалер, друго е капитен.
Па реaлни де, пореално од да ставиш капитен на тимот, човек кој еднаш го предаде, двеипол години си се лигавеше за се', најмалку за клубот, човек кој учествуваше во бркање на тренерот кој го доведе и го трпеше скоро три години. Циган од кој сеуште немам прочитано барем една изјава дека Јунајтед му значи нешто. Лееејдиииис енд џентлмен тхе каптен оф МУ Поул Погбаааа, како тоа гордо звучи :ROFLMAO:

Зш си бре толку делудед... Погба го набркал Мурињо. Демек, само Погба игра подобро откако си отиде Жозе, а не цел тим. Демек Погба го натера да каже, натинг њу фор дис клаб. Демек Погба му викаше да се повлекува против послаби екипи ако води 1-0.

И да ти постирам изјави за Погба и Јунајтед, а има, само толку си читал, пак ке кажеш дека ете, зима 300.000, мора така да збори.

Зш си бре толку делудед... Погба го набркал Мурињо. Демек, само Погба игра подобро откако си отиде Жозе, а не цел тим. Демек Погба го натера да каже, натинг њу фор дис клаб. Демек Погба му викаше да се повлекува против послаби екипи ако води 1-0.

И да ти постирам изјави за Погба и Јунајтед, а има, само толку си читал, пак ке кажеш дека ете, зима 300.000, мора така да збори.
Џабе е, се има генерален хејт општо тука кон играчите што ги донесе Мурињо и тоа е тоа. Сигурно да ги прашаш овие што беспричински го хејтаат Погба кој треба да е капитен, ќе ти кажат Де Геа или Марсијал, тоа што глас им немаме чуено веза нема.

Чекајте мало другари, не верувајте во сѐ што ќе прочитате, мене не ми е верно туку така да го избркаат Валенсија.. а за иден капитен според мене Херера па Погба ..

Мора некој и со отворени очи да гледа, иако по дифолт навивач значи тифо, далеку од реалноста:D
Не игра само Погба подобро после Мурџо ама има разлика рецимо од Марсијал( не само он), кој мораше да ја подреди играта кон тимот и овој под кој се подредуваше играта. Не го набркал ама збориме за морални квалитети, нели потребни се да бидеш капитен или пак не? Ако еднаш избегаш, после го тргнеш шу*акот на страна у најмала мерка, тоа ли е препорака за капитенска трака? За капитен обично иде или најстариот или најдобриот, он не е ниедното од овие.
Што се однесува до изјави може има муцнато некој збор про, ама некако не сум сретнал. На толку експонирање ќе упаднеше у очи таква изјава.[DOUBLEPOST=1548609353][/DOUBLEPOST]
Џабе е, се има генерален хејт општо тука кон играчите што ги донесе Мурињо и тоа е тоа. Сигурно да ги прашаш овие што беспричински го хејтаат Погба кој треба да е капитен, ќе ти кажат Де Геа или Марсијал, тоа што глас им немаме чуено веза нема.
Ноуп, Мурџо ги доведе Баи, Матич и Лукаку, си прочитала негде хејт кон овие тројца? Па и мојот омилен Линделофф не го хејтам, само ми е жал што таков играч у такво време игра за МУ:toe: исто и за Далот. Хејтот беше само за овој фарбаниов и за Ибра делимично.
ЛАВ беше капитен две сезони мислам а ни англиски не збори, од друга страна Руни кога беше една фајда што да ти причам:D Он се бунеше кај судиите само кога ќе ја усереше, колку за оправдание:(

Последно уредено:
Ја разбирам дека ова е форум и секој има право на свое размислување ама некои стварно треба малку да си држат до своето, па не го викав ја Погба со "Циганчето треба да престане со глупостите и да почне да игра оти придонесот му е нула, Лукаку треба да е капитен, сам ја понесе играта , одговорно и емотивно, тоа Илумиус се твои зборови ...и дај не кажувај дека друг хејтал за Погба , барем ти не зошто си најстар член веројатно.
На што се базираат твоите промени во ставовите?

некој мора да почне бунт, да ги сврти сите против него, убеден сум дека тоа е Погба
ако го сакаш клубот ке чекаш шанса и ке ја искористиш а не да уценуваш и да избегаш, тешко наше со таков капитен

Sent from my iPhone using Tapatalk

Која шанса бе батиња,се браниме против Саутемптон на 2-2 резултат,се браниме со екипи кои треба уште во тунелот пред да искочат на театарот да се победени,испаѓаме од МОНТЕЛА во ЛШ.
Не ме јебете,респект за Мурџо за се што има направено во кариерата,ама кај нас одеше само во надолна линија.
Кој го ебе.

Стартот кога имавме 5-6 победи по ред може и 7 беа.Првите победи беа со по 3-4 гола разлика и дробење , после при првиот пад одма се врати на неговото 0-0 / 1-0 резултат за победа.Не би рекол дека ангажирањето на Мурињо беше катастрофа.Се што требаше е да не му понудат нов договор лани и да се преќине соработката летово.Оставањето да биде тренер и не носењето засилувања допринесе за тотален блам во првите 3 месеци.Како и да е таа епизода заврши и баш ми е мило што одма после тоа следат супер резултати за клубот.Сеуште стојам зад тоа дека има луѓе во клубот кои поима немаат што прават.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom