Добро ти да не е некое машкоЈас од твоето семејство само со сестра ти се договарам, со тебе немам работа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро ти да не е некое машкоЈас од твоето семејство само со сестра ти се договарам, со тебе немам работа.
Иако Лингард ја игра својата најдобра сезона, не верувам многу во неговите квалитети на долги патеки. Дечкото нема капацитет за да одржува форма подолг период така да од него и не очекувам многу за наредната сезона. А од денешната игра и покрај високиот резултат не сум многу одушевен од прикажаното (со оглед на противникот), а тимот ми остава слика како да се игра без никаква стратегија, одностно излези на терен и играј што знаеш.
А да ќе заборавев, моментот кога го гледаш како се радува Санчез и како се гушка со соиграчите ..... weird as fuck !!!!
не можам да сфатам какви дегенерици се овие од управата на Арсенал, ваков играч да дадеш во ривал и тоа глава за глава со Михтаријан...
Пази да не ме сфатиш погрешно, а гледам не си ме сфатил погрешно, нека ги донесат сега и Обамејанг, Лемар, Дракслер, Пасторе и било кој, 5-6 играчи ако сакаат нека донесат, муабетот е зошто главниот играч и воедно суперстар да се даде во ривал и тоа баш за багатела? Па Ферги еден Хајнце не сакаше да им го даде на Ливерпул и за помала сума го пушти во Реал, не знам кај им е паметот стварно. Интер од тој аспект функционира добро, не памтам да сме дале играч во Јуве, мислам дека Хернанес е последен таков али он беше баш непотребен и отпадок во Интер, а пред него не ми текнува некој да отишол во скоро време. Ние сме ретардирани на друг начин, пример да го земеме сега Мбапе за 200 милиони, ќе ни седи на клупа а прва постава ќе игра Кандрева.А замисли,ова е една од стотината бламажи.Затоа се нервирам кога се вели за Венгер вака и онака,иако и он последните три години се изгуби у целово лудило наречено Арсенал.
Управата на Интер,на чело со Морати,па со Тохир,овие на Ливерпул,на моменти и на Челзи,изгледаат свети у споредба на оваа управа на Арсенал.
Се точно си пишуваш, ама забораваш дека фудбалот од трансфер аспект е отиден у штурац,работава со Санчез е таа што Арсенал згрешиле што не го пуштија летото,целата приказна завршува тука, одкога видоа дека нема да потпише нов договор станаа немоќни и одлучија од две болни ситуации да одберат една по неболна а таа е да добијат барем играч кој и не е така лош за играч кој потенцијално ќе го загубеа без пари летово што доаѓа, шах-мат позиција во која ќе и се смееше цел свет доколку се случеше, тука Мурињо и управата изиграа паметно што беа спремни да платат на Арсенал онолку колку што бараа, и тоа го направија во точен момент, перфекција....Пази да не ме сфатиш погрешно, а гледам не си ме сфатил погрешно, нека ги донесат сега и Обамејанг, Лемар, Дракслер, Пасторе и било кој, 5-6 играчи ако сакаат нека донесат, муабетот е зошто главниот играч и воедно суперстар да се даде во ривал и тоа баш за багатела? Па Ферги еден Хајнце не сакаше да им го даде на Ливерпул и за помала сума го пушти во Реал, не знам кај им е паметот стварно. Интер од тој аспект функционира добро, не памтам да сме дале играч во Јуве, мислам дека Хернанес е последен таков али он беше баш непотребен и отпадок во Интер, а пред него не ми текнува некој да отишол во скоро време. Ние сме ретардирани на друг начин, пример да го земеме сега Мбапе за 200 милиони, ќе ни седи на клупа а прва постава ќе игра Кандрева.![]()
Да можеме нинџа желката да го донесеме некако, ќе биде жустро!Пази да не ме сфатиш погрешно, а гледам не си ме сфатил погрешно, нека ги донесат сега и Обамејанг, Лемар, Дракслер, Пасторе и било кој, 5-6 играчи ако сакаат нека донесат, муабетот е зошто главниот играч и воедно суперстар да се даде во ривал и тоа баш за багатела? Па Ферги еден Хајнце не сакаше да им го даде на Ливерпул и за помала сума го пушти во Реал, не знам кај им е паметот стварно. Интер од тој аспект функционира добро, не памтам да сме дале играч во Јуве, мислам дека Хернанес е последен таков али он беше баш непотребен и отпадок во Интер, а пред него не ми текнува некој да отишол во скоро време. Ние сме ретардирани на друг начин, пример да го земеме сега Мбапе за 200 милиони, ќе ни седи на клупа а прва постава ќе игра Кандрева.![]()
Во случајов на Санчез, требаше летоска да му го продолжат договорот и да го продадат или зимово или летоска и да му извадат 80 до 100 милиони. Така прават озбилни клубови, а не да го оставаат со неколку месеци до крај на договор во јануари и да го изгубат за кило семки. Тука е грешката на Арсенал, а Озил веројатно ќе го изгубат за без пари, ај вака го добија Михтаријан, колку толку играч добија, ама за Озил ќе добијат едно големо нула најверојатно.Се точно си пишуваш, ама забораваш дека фудбалот од трансфер аспект е отиден у штурац,работава со Санчез е таа што Арсенал згрешиле што не го пуштија летото,целата приказна завршува тука, одкога видоа дека нема да потпише нов договор станаа немоќни и одлучија од две болни ситуации да одберат една по неболна а таа е да добијат барем играч кој и не е така лош за играч кој потенцијално ќе го загубеа без пари летово што доаѓа, шах-мат позиција во која ќе и се смееше цел свет доколку се случеше, тука Мурињо и управата изиграа паметно што беа спремни да платат на Арсенал онолку колку што бараа, и тоа го направија во точен момент, перфекција....
Пази да не ме сфатиш погрешно, а гледам не си ме сфатил погрешно, нека ги донесат сега и Обамејанг, Лемар, Дракслер, Пасторе и било кој, 5-6 играчи ако сакаат нека донесат, муабетот е зошто главниот играч и воедно суперстар да се даде во ривал и тоа баш за багатела? Па Ферги еден Хајнце не сакаше да им го даде на Ливерпул и за помала сума го пушти во Реал, не знам кај им е паметот стварно. Интер од тој аспект функционира добро, не памтам да сме дале играч во Јуве, мислам дека Хернанес е последен таков али он беше баш непотребен и отпадок во Интер, а пред него не ми текнува некој да отишол во скоро време. Ние сме ретардирани на друг начин, пример да го земеме сега Мбапе за 200 милиони, ќе ни седи на клупа а прва постава ќе игра Кандрева.![]()
Тука е грешката на Арсенал, а Озил веројатно ќе го изгубат за без пари, ај вака го добија Михтаријан, колку толку играч добија, ама за Озил ќе добијат едно големо нула најверојатно.