Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Што сакаат нека купуваат, сезонава ако не им се врати на Сити, тогаш ќе мора догодина сигурно.Мора да се освои премиер под хитно, како знаат и умеат.

Ова со кучињава малце на несаглам работа ми делува само ајде.

Мурињо кажал дека летово нема да се купува многу, во превод нема да има квантитет што и е очекувано. Очекувам уште еден или два везњаци, Керик тип на играч и десен бек ако видат дека ТФМ не е кадарен за полека да преземе од Валенсија, мада од она што го игра за Палас не е воопшто лош.
Епа и реално добро сме пополнати на позициите во први 11.

Останува да се види дали на лев бек ќе е кадарен Шо до крајот на сезоната како и како ќе се прави транзицијата на десната бековска.

Верувам само дека ќе се пазари со сигурност везњак поготово ако Фелаини и Ерера си заминат.

Има време до налето затоа што многу околности можат да се променат.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Епа и реално добро сме пополнати на позициите во први 11.

Останува да се види дали на лев бек ќе е кадарен Шо до крајот на сезоната како и како ќе се прави транзицијата на десната бековска.

Верувам само дека ќе се пазари со сигурност везњак поготово ако Фелаини и Ерера си заминат.

Има време до налето затоа што многу околности можат да се променат.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Еден везњак мора да земат па што сака нека е, не можеме на 20 фронта само со Погба, Матиќ и Ерера. Ако заминат овие двајца, тогаш двајца нека земат. Не очекувам да земеме повеќе од двајца играчи летово, секако ако некој реши да замине дека ќе купат ама зборам за овој состав сега што е на располагање.

Нека земат лев бек безразлика Шо како ќе изигра до крај на сезона.
Валенсија и Менса десно, Шо и Роуз/Сандро/некој друг лево. Јанг како трета опција за двете страни.
Дармиан и Блинд аут а по можност и еден од Смолинг/Рохо.

10ка и лев бек за во стартни 11. Другото е ок.

Мене ТФМ не ми прави баш ќејф. Некако многу голем ми е за да биде бек. Можда грешка сум, кој знае. :D

No de Gea, Valencia, Jones, Pogba or Martial travelling.

Squad: S. Romero, Pereira, O'Hara, Young, Shaw, Darmian, Smalling, Marcos Rojo, Lindelof, McTominay, Matic, Carrick, Ander Herrera, Gomes, Mata, Lingard, Sanchez, Rashford, Lukaku

Тренингов ко од времето на Мојс.

4899F4EE00000578-5316287-image-a-124_1516971503441.jpg

4899F50700000578-5316287-image-a-121_1516971494302.jpg

4899F50C00000578-5316287-image-a-123_1516971498261.jpg

Санчез ќе го игра лево изгледа. Се надевам дека е планиран за десно во иднина.

Санчез ќе го игра лево изгледа. Се надевам дека е планиран за десно во иднина.

Јас мислам дека шпиц ќе игра денес Санчез. Рашфорд лево, Мата десно. Баш да видиме.

Како сме тргнале многу брзо ќе го примиме први.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom