Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа и реално добро сме пополнати на позициите во први 11.Ова со кучињава малце на несаглам работа ми делува само ајде.
Мурињо кажал дека летово нема да се купува многу, во превод нема да има квантитет што и е очекувано. Очекувам уште еден или два везњаци, Керик тип на играч и десен бек ако видат дека ТФМ не е кадарен за полека да преземе од Валенсија, мада од она што го игра за Палас не е воопшто лош.
Еден везњак мора да земат па што сака нека е, не можеме на 20 фронта само со Погба, Матиќ и Ерера. Ако заминат овие двајца, тогаш двајца нека земат. Не очекувам да земеме повеќе од двајца играчи летово, секако ако некој реши да замине дека ќе купат ама зборам за овој состав сега што е на располагање.Епа и реално добро сме пополнати на позициите во први 11.
Останува да се види дали на лев бек ќе е кадарен Шо до крајот на сезоната како и како ќе се прави транзицијата на десната бековска.
Верувам само дека ќе се пазари со сигурност везњак поготово ако Фелаини и Ерера си заминат.
Има време до налето затоа што многу околности можат да се променат.
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Валенсија од тие малите е...Мене ТФМ не ми прави баш ќејф. Некако многу голем ми е за да биде бек. Можда грешка сум, кој знае.![]()
Санчез ќе го игра лево изгледа. Се надевам дека е планиран за десно во иднина.