Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

И после валенсија ова валенсија она ... дечкото е фудбалериште, комотно може да игра прва постава и во барса и реал и да го шиткаме има да се тепаат кој да го собере !!!!

Не дека не му е денот туку не се труди ич и почнува да ме нервира. Во позиции каде може да ја користи брзината забавува непотребно и глуми демек што ќе направи па на крај глупост. Не влегува во ниеден воздушен дуел, се плаши да не јаде некој удар. Го остави Јанг на милост и немилост цело време во дефанзива.

Се чувствува отсуството на Погба во оние сегменти кога има празен простор а нема кој да повлече. Имаше неколку такви можности, ама Фелаини враќаше назад или подаваше бочно.

И доволни се овие 45 минути за чиста илустрација колку е Матич класа во споредба со Морган.

Баш денес воопшто не се чувствува отсуството на Погба. Одлично играат без него и нема кој да прави финти на средина на терен, да губи топки и развива контри за противниците. Одличен играч е Погба ама многу пати се глупира без потреба.

Инаку Јанг за Дармиан па и Блинд како лев бек е Роберто Карлос и Патрис Евра во едно.

И после валенсија ова валенсија она ... дечкото е фудбалериште, комотно може да игра прва постава и во барса и реал и да го шиткаме има да се тепаат кој да го собере !!!!
Ќе игра во Бетис

Не знам дали е до мене ама како да му се плашат на Руни, башка и дебелиов една грешка дали направи убаво игра против нас, еве шанса имаше сеа.Единствено само Баји се буцкаше со него помалце, Џонс 80% од дуелите со Руни ги изгуби ако не и сите, безразлика дали се воздушни или физички.

Раш мора надвор.Марсијал што побрзо да влезе ваков Раш ретко се гледа.

Решиле овие да примат гол.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Вооошто не ми е јасно зошто Лингард сеуште е играч на Јунајтед,стварно незнам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom