Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Jaнг во напад за сите што играат лев бек е Роналдо, ама дефанзивно му треба помош од крилото.

Jaнг во напад за сите што играат лев бек е Роналдо, ама дефанзивно му треба помош од крилото.

Нормално кога беше донесен како лево крило. :)[DOUBLEPOST=1505673019][/DOUBLEPOST]
Пак сме тенки со ростер.
Еден двајца да нема , клупата ни изгледа како Сахара .

На која позиција тоа?

Пред се одбрана , ние дури и прв тим го играме со крила наместо бекови а не па за резервите . Во напад единствена ротација што држи вода е Рашфорд -Марсијал, Лингур не го рачунам за освежување или способен да замени некој.

4-4-2 малце изменета со Матиќ позади , Погба пред него , лево Марсијал и десно Мктаријан/Мата(пошо ионака ќе треба некој во средина да се уфрла.Позади 4ка Јанг,Џонс,Бејли,Валенсија.А напред во шпицот Ибра и Рашфорд.Теоретски невозможно и тактички очајно , али сакам да се потсетам на таа формација кога се дробеше на времето :D

1 гол и 5 асистенции во 6 натпревари. Што уште да крева продуктивност?

Изгледа не знаеш за бисерот дека Лукаку ти е уствари Бентеке ама за нијанса подобар... Едно димензионален коњ, со лош прв допир, бавен како трактор. Според вселенскиот експерт.

Изгледа не знаеш за бисерот дека Лукаку ти е уствари Бентеке ама за нијанса подобар... Едно димензионален коњ, со лош прв допир, бавен како трактор. Според вселенскиот експерт.
О Ванѓо ! Муабетот беше за Мики ☺

Некогаш кога ќе прочитам некој пост на Кајганава се прашувам дури дали исти фудбал гледаме сите :/ да помисли човек дека е дел од друга матрица.[DOUBLEPOST=1505719489][/DOUBLEPOST]Лукаку по голот на Микитарјан

rl.png

Последно уредено:
Лукаку колку и да промашуа зицери не можеш да не го сакаш, едноставно толку многу се труди да даде гол на секој можен начин што мислам дека не сум видел никогаш таква желба кај играч. Мики не е за хејтање поради фактот дека и тој пробува да направи све и свашта во текот на утакмицата. Ми се свиѓа фудбалот што го игра тимов годинава.

Лукаку колку и да промашуа зицери не можеш да не го сакаш, едноставно толку многу се труди да даде гол на секој можен начин што мислам дека не сум видел никогаш таква желба кај играч
мене па најинтересно кај него ми е што откако ќе промаши, не дозволува негативно да му влијае. Не таложи нервоза во него, се обидува и пак и пак и пак и пак. Како компјутер после рестарт е. :)

за против оние од шеста лига во среда или кога и да сме

Ромеро,
Туанзебе - Линделоф - Смолинг - Шо
Ерера - Керик
Лингард - Мата - Марсијал
Ибра

ова важи ако е спремен Ибра, ако не Рашфорд нека игра а можат и Гомес ако не е на школо прва смена и МекТоминај да се уфрлат некаде во формацијава.

Гледајте што направи Баји пред соло продорот на Марсијал, умрев од смеење.

1 гол и 5 асистенции во 6 натпревари. Што уште да крева продуктивност?
Ако си ги гледал утакмиците, ке се сложиш дека бројките можеа да бидат и со обратен редослед .
Остај статистики , по нив Шумоликовски поарен од Погба може ќе излезе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom