Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

@Martin ако Јунајтед е во топ4 и освои ЛЕ, ќе се пласира директно во ЛШ според лигата а ќе биде носител на група како победник на ЛЕ (доколку не е шампион во лигата).
Нема да е носител, носители се првакот од ЛШ + шампионите на 7те најдобро пласирани првенства по УЕФА коефициентите. Ако тој што освои ЛШ, земал и домашно првенство во барабан 1 доаѓа шампионот од 8мото првенство според коефициентите. Јунајтед ќе си биде пот 2 или (не дај боже) 3, не знам каква е ситуацијата моментално на УЕФА листата. Мада ќе лапнеме нешто доколку освоиме ЛЕ, така да ваљда ќе има доволно за втор барабан. :D

Абе ние кешки да се пласираме во ЛШ, па дали втор или трет барабан, мање битно. Би требало да е втор, Арсенал долги години беше носител дур не се уведе шампионите да бидат носители.[DOUBLEPOST=1493546488][/DOUBLEPOST]

Последно уредено од модератор:
И дај сменете тема да не не исшутира Селта на крај. Прво да освоиме, па ќе правиме калкулации. :D

C-puxrCXgAAGASp.jpg

Maта на клупа. :D

Какви калкулации, до сега сезонава беше катастрофа па уште да не фатат ЛШ фали. Фејл од епски размери.

Мата е ради реда на клупа, нема шанси да настапи. Можни измени би биле Валенсија, Мики и евентуално бацево

McTominay ne e radi reda staven, odlicna sezona igra za rezervite. Nesto kako Rashford lani.[DOUBLEPOST=1493547201][/DOUBLEPOST]Inaku Mata moze da nastapi, ne se nesto strasno tie operacii i vednas si spremen, baska ne e operiran vo makedonska bolnica :D

McTominay ne e radi reda staven, odlicna sezona igra za rezervite. Nesto kako Rashford lani.[DOUBLEPOST=1493547201][/DOUBLEPOST]Inaku Mata moze da nastapi, ne se nesto strasno tie operacii i vednas si spremen, baska ne e operiran vo makedonska bolnica :D
Реков Мата е ради реда на клупа :) го прашале кога ќе биде спремен, рекол наскоро.

Па не би рекол дека Мата е ради реда ставен во тимот. Ако така можеле да стават некој од младите ради реда. Ако ни треба гол/голови последните минути кој ќе влезе во офанзива освен Микитарјан?

Него до кај се Смолинг и Џонс со опоравакот? Мурињо уште пред недели ги отповикува во медиуми да стиснат заби и да играат. Ништо чудно да летат и 2цата на лето.

Последно уредено:
Не знам јас колку е Мата спремен за игра, муабетот ми е дека ако нема потреба нема да игра.

Не знам јас колку е Мата спремен за игра, муабетот ми е дека ако нема потреба нема да игра.

па исто ти е, ако воопшто не е спремен не би бил на клупа, би стаил друг кој ско има потреба би влегол
нон сенс е иначе да фаќа место на клупа а е повреден

Sent from my iPhone using Tapatalk

Нека го продаваат Шо, од него нема фудбалер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom