Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Во прва недела од пуштањето на дресот на продажба продадени се околу милион дресови од Ибра...

Sent from my SM-A310F using Tapatalk
не верувај баш на такви фб-информации...

лани најпродаван дрес ви е бил марсијалот со 2.6 мил продажби ,правам муабет за ЦЕЛА СЕЗОНА, а сега за 1 недела 1мил , чисто сумњам :)

лани најпродаван дрес ви е бил марсијалот со 2.6 мил продажби ,правам муабет за ЦЕЛА СЕЗОНА, а сега за 1 недела 1мил , чисто сумњам :)
Treba da pravis razlika megju Ibra i Martial neli...ako te procita Ibro ke te skrsi [emoji14]

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Марсијалот дојде како анонимус...а Ибра доаѓа како маркетиншка институција...не очекувај да имаат иста продажба на дресови.

Друго е кога доаѓа име, и пред да биде официјализиран Ибра во Мегастор доаѓале луѓе да купат празен дрес па после отишле на принтање и го принтале името на Ибра.

добро не ме тепајте право, чисто ви давам споредба... можеби да има продадено дресови,ама у таква бројка сеуште не ...

се нафрлија право хахаха

Милион е ништо , сигурен сум дека има продадено над милион дресови. Јунајтед , Барса , Реал , Јуве , Баерн итн се клубови кои имаат навивачи низ цел свет. Само за Јунајтед имам читано дека има над 500 милиони фанови низ светот , така да ваква бројка на продадени дресови воопшто не е зачудувачка.

87b101037b8447f79ea5be7770c21ac6.png

добро не ме тепајте право, чисто ви давам споредба... можеби да има продадено дресови,ама у таква бројка сеуште не ...

се нафрлија право хахаха
Дискутираме де, никој не те тепа :)

Абе добро, ега така да е, до крајо на сезоната ќе стигнете до некои 90-100 мил продадени дресови, и буџет за 10тина Погбовци за наредно лето :P

се нафрлија право хахаха
Ам сега ако некој не се сложува со тебе не го сфаќај така и ти јбг.

Со фан база каква што има Јунајтед и Реал,Барса ништо не се милион продадени дресови за прва недела. Зборот е што лани немавме играч со таков бренд што би продавал дресови па зато беше Марсијал по топ сезоната.

Абе добро, ега така да е, до крајо на сезоната ќе стигнете до некои 90-100 мил продадени дресови, и буџет за 10тина Погбовци за наредно лето :P
Околу 20-30% од цената оди за клубовите во просек.

50-50 so adidas mislam[DOUBLEPOST=1469818142][/DOUBLEPOST]+ со Погба, уште по маркетинг играч, до крај на сезона би требало да имате 1ккк чиста заработка од продажба на дресови :D

The boss also confirmed Smalling will miss the Premier League opener at Bournemouth rather than the Community Shield against Leicester City, contrary to earlier reports. The defender is suspended after picking up a red card in the FA Cup final triumph over Crystal Palace in May.

"Fosu-Mensah is not so much injured," Mourinho told MUTV. "But he has this little thing that we want to be careful with given that he is young. He is separate from the group until he is 100 per cent back.

"Chris Smalling has had a recurrence of an old injury from the previous season. We shall see what happens, but already he is suspended for the first game against Bournemouth." :tapp:

Глупо ова што во суперкуп ќе може да игра а во ПЛ не само ајде... се тоа споено треба да биде.

Швајни не иде на 2рава тура, да не си иде од Јунајтед?

Иначе што е форава што дркате на Погба толку... Мене човекот ми е станат многу антипатичен , прав циган да не речам, поготово со стилот на инста слики што става... На 22- 3 год у филм влегол ептен...

Колку сака нека е добар играч ама станал прав циган...

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom