Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јасно е ова што го кажуваш, ама иритира мајтапењето со клубов. Прво бараа 100 милиони им ги понудија па после ај не 120 сакаме и тие им ги дадоа и еве сеа најново не 120, сакаме 130. Ебење у здрав памет ти удираат. Па не може бе секој втор копук ко Марота курташак да си игра со тим ко Јунајтед.
Одјеби ги веќе еднаш сврти се кон други играчи, демек Погба господ е па по секоја цена да се земе.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Па, лично мојот став за него и неговото именување е од пред години и нема врска со бојата на неговата кожа . Чисто онака , што би рекле кумановци - људски , користам термин кој ги потенцира неговите катактеристики , беш га сви смо људи !Да ве е*е вас циганот. Сте запнале со тој расизам неколку члена, а ако дојде ќе го дрвите. Не е забранет расизмот на форумот?
Ај ке си тураш грев на душа за ништо ! Не вреди , да беше Меси или така нешто да се замислевме да му идеме на гостиПфффф. ..а да ја убиеме свињата и никој да не плаќа ништо? :С
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Од кога почнуваат часовите од септември?Милијардерите од ЕПЛ треба да учат од Марота, со многу помал буџет направи екипиште и сега сакате признајте сакате не Јуве е светлосни години пред јунајтед, и ако Погба се согласи да оди во Јунајтед единствена причина ќе биде три пати поголемата плата која му ја нудат, да бидеме реални![]()
како тоа јувентус е светлосни години пред Јунајтед а неможат поголема плата да му понудат?Милијардерите од ЕПЛ треба да учат од Марота, со многу помал буџет направи екипиште и сега сакате признајте сакате не Јуве е светлосни години пред јунајтед, и ако Погба се согласи да оди во Јунајтед единствена причина ќе биде три пати поголемата плата која му ја нудат, да бидеме реални![]()
Јувентус е светлосни години пред Јунајтед, праиме муабет за последните 3-4, одкако замина Ферги, така што Јуве е секоја год првак во Италија и игра ЛШ, додека Манчестер не.како тоа јувентус е светлосни години пред Јунајтед а неможат поголема плата да му понудат?
еве јас незнам