Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

tumblr_lqu5wwc00G1qh44nuo1_500.jpg

Кога ви кажав дека не е тука Ферги :)

Мурињо го нема или јас сум ќор :confused: Колку што гледам сите менаџери на големите клубови се тука освен он...

Мурињо го нема или јас сум ќор :confused: Колку што гледам сите менаџери на големите клубови се тука освен он...
Казнет е несмее да присуствува, така е кога брцаш во очи :pos:
--- надополнето: Sep 1, 2011 12:57 PM ---
386977306.jpg

Со среќа нека му е и немам ништо против него, се најдобро му посакувам, ама искрено. Ако тој е баерм малце свесен што направи нека се засрами, разбирам дека сака да иде некаде но покрај толку добрина што му беше тука направено и толку поштуван од фановите да отидеш во градскиот ривал е малце глупаво.

Не ми е јасна една работа, Харго нема асален меч изиграно од финалето 2008г., а Сити го земаат на една година, зарем мислат дека за една година ќе се врати во старата форма и ќе игра пак како некогаш.. хмм.. што знам, се мислам дека Манчини го зема за да открие некоја тајна на Ферги преку него.. :tapp:

Кружат вести денес дека Снајдер бил скоро сигурен дека ќе дојде.
Парите не му биле проблем,ама изгледа Интер не сакале да продаваат поради загубата на Ето. Што е тука е.
Кушчак јас колку што знам уште е кај нас :)
Моите очекувања за сезонава се ПЛ,ФА и Карлинг Куп.
ЛШ многу тешко. Ако веќе се сретнуваме со Барселона,јас сакам тоа да биде во двомеч :)

АБе каков Снајдер глејте Томче што прави еве некое видео од него
По стилот на игра е микс од Иниеста и Сколс според мене

Зошто така? јас мислам дека можеме и во ЛШ до крај, не гледам толкава слабост што не би можеле да ја надиграме Барселона (ако ни се падне, а можеби и и друг тим ке ја исфрли „ахх види сеа, топката е вртелезна"-како што вели еден мој професор како изговор за пораз :D ) можеби среќата ке се заврти, но сепак мислам дека и би можеле секој тим да го победиме. ГЛОРИ!!!

АБе каков Снајдер глејте Томче што прави еве некое видео од него
По стилот на игра е микс од Иниеста и Сколс според мене
Јас мислам дека е божји дар , измешани од сите најдобри искусни средни модерни/старо модни средни играчи ......

Не е само дрес – кожа е...
Не е само обичен терен – наш дом е...
Не се 11 – милиони сме...
Не се 90 минути – цел живот е...
Не е само страст – чувство е...
Не е само една група – фамилија сме...
Манчестер Јунајтед

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom