Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ако не си упраметил цела сезона Руни е на пристојно ниво, само што вие плачете оти не давал голови.
Јас целосно стојам зад Ван Гал и Руни уште од ден 1 кога ЛВГ дојде во клубот. Ама вие си мислете оваа е некоја игра и преку ноќ ќе се подобрат работите многу се лажете.
Само трпението е спас, бидејки после година дена ќе се смееме на овие времиња.
Последен пат кога проверив, работа на напаѓачот беше да дава голови.

Не знам на што си, али сакам две...
Две очи имам, да, точен одговор.
Овде 2 месеци се жалете Руни не би добар, Ван Гал не бил добар дрн мрн, а кога ќе освоеме титули ќе ги величете.
Е тоа ти се вика пластични навивачи, работите кои површински ги гледат, а не длабочински.
Знам овие моите маубети не ви се допаѓаат ама тоа е реалноста која намерно или не намерно ги избегнувате.

Последен пат кога проверив, работа на напаѓачот беше да дава голови.
Епа те денеска игра на позицијата 10 тка,а после како напаѓач и даде гол кој вредеше 3 бода.
Уште не сте свесни која улога ја има Руни на теренот и ван него.Како и што кажа Ван Гал, Руни е играчот со најмногу кредити.[DOUBLEPOST=1446589621][/DOUBLEPOST]
@tander123 odi brat legni si kje te razbudime na kraj na sezona
Не ми се допаѓа фактот што ќе ја пропуштам сезоната....:tapp:

Групи мора да се поминат секогаш и нема оправдувања без разлика со кого сме, ама да бидеме реални не е баш наивна група како што ја правите. Не се овие Астана, Малмо, Бате, Макаби и слични небитни тимови.
ПСВ се шампиони на Низоземска, русиве убедливо први кај нив и швабиве не се за потценување.

Епа те денеска игра на позицијата 10 тка,а после како напаѓач и даде гол кој вредеше 3 бода.
Уште не сте свесни која улога ја има Руни на теренот и ван него.Како и што кажа Ван Гал, Руни е играчот со најмногу кредити.
Епа ај да му изградиме споменик што дал гол со глава од 5 метра непречен од никого. Каква улога има Руни на теренот дај просветли ме жити се? И ако е играч со најмногу кредити, дај нека го земе нека го исплати и мојов студентски, и така има солидна плата.

Групи мора да се поминат секогаш и нема оправдувања без разлика со кого сме, ама да бидеме реални не е баш наивна група како што ја правите. Не се овие Астана, Малмо, Бате, Макаби и слични небитни тимови.
ПСВ се шампиони на Низоземска, русиве убедливо први кај нив и швабиве не се за потценување.
Тоа го зборам цело време, ама овие јадните мислат дека ова е некоја од тие нивните игри што си ги играт.

Руни изигра добро прво полувреме. Едно од подобрите сезонава. Во второто се врати на нивото од минатите натпревари но се извади со голот.
И незнам што плачете за Марсијал. Не изигра ништо вечерва. Нека најде некој статистика нека стави од Марсијал како што правевте претходните натпревари со Руни.

Јанг и Лингард најдобри вечерва. Јанг треба да игра десен бек кога играме со екипи кој се бранат.
Смолинг и Де Геа класа. Да не претерам но Смолинг е во топ 3 штопери во светот е моментално и број 1 во ПЛ.
Се гледа дека самодовербата моментално му е до облаци. Депај пример да ја има таа самодоверба ќе биде во топ 5 играчи во ПЛ.

Следно коло мора да го победиме ПСВ па со Волфзбург да одморат некој од главните играчи за периодот кој следува пред Нова година. Искрено ме заболе први ли ќе сме или втори.

Последно уредено:
Дајте некој подетален хајлајтс, бев на тренинг и како што ве читам боље што не сум ја гледал :) иначе ги фатив дибециве на спортска :D

Епа ај да му изградиме споменик што дал гол со глава од 5 метра непречен од никого. Каква улога има Руни на теренот дај просветли ме жити се? И ако е играч со најмногу кредити, дај нека го земе нека го исплати и мојов студентски, и така има солидна плата.
Па кога Груевски по цело СК граде без врска споменици мислам нема да му биде проблем да му направи еден и на Руни, кој моментално е вториот стрелец на Манчестер.
Руни има улога да проигрува, да асистира, да даде 15 тиан голови, да ги мотивира соиграчите кога е најтешко, да дава мн битни голови како овој, да биде пример за младите на теренот.....[DOUBLEPOST=1446590254][/DOUBLEPOST]
Па кога Груевски по цело СК граде без врска споменици мислам нема да му биде проблем да му направи еден и на Руни, кој моментално е вториот стрелец на Манчестер.
Руни има улога да проигрува, да асистира, да даде 15 тиан голови, да ги мотивира соиграчите кога е најтешко, да дава мн битни голови како овој, да биде пример за младите на теренот.....

И да, за да дојде до таа позиција за да даде гол сам се изборил и му избегал на својот маркер.Чичарито какви голови даваше за нас?

Дојде време Чичарито со Руни да се споредува.Оди бе легни се опушти се со тоа дрогата што ја користиш.Цел фан клуб е ќор само ти гледаш.ОМИЛЕН играч ми е Руни и јас признавам дека е дрво/камен сезонава.А оној на аватар што си го носиш децата твои исто его ко него да имаат па трпи си нервози по дома.

aa.jpg

глеам зборите за Марсијал дека не изиграл ништо.. истата утакмица ја гледавме ??? па кога и да примеше Марсијал топка одма 4-5 играчи од ЦСКА го "напаѓаа", мислиш станува збор за Роналдо или Меси, а не за 19 годишно Форд Мондео.. се потешко и потешко ќе му е на Марсијал да игра, противниците знаат од кај доаѓа најголемата опасност и него го затвараат прв.. впрочем то го изјави и Пардју после утакмицата со Кристал Палас, Stop Anthony Martial and you stop Manchester United... проблем е шо неаме друг играч шо ќе им праи "проблеми" како Марсијал, еден играч може да затвориш ама двајца или тројца мало морген :) не е ова ракомет :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom