Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Единствен од офанзивата кој заслужува висока оценка денес е Лингард, има фудбалска интелигенција, има мозок, брзина, дриблинг, уште финишингот да го среди. Највеќе мерак ми прави што и тој како Марсијал не дрибла во празно, не ја навалува главата и како ној само рини...

Се чекаше ваков момент.

Руни да даде гол и да му се заборави полусезонава изиграна со една нога. Какви падобранци има во клубов, меморијата ги служи само последна утакмица, за викендов што се играла.
Ако не си упраметил цела сезона Руни е на пристојно ниво, само што вие плачете оти не давал голови.
Јас целосно стојам зад Ван Гал и Руни уште од ден 1 кога ЛВГ дојде во клубот. Ама вие си мислете оваа е некоја игра и преку ноќ ќе се подобрат работите многу се лажете.
Само трпението е спас, бидејки после година дена ќе се смееме на овие времиња.

Единствен од офанзивата кој заслужува висока оценка денес е Лингард, има фудбалска интелигенција, има мозок, брзина, дриблинг, уште финишингот да го среди. Највеќе мерак ми прави што и тој како Марсијал не дрибла во празно, не ја навалува главата и како ној само рини...
Проблемот кај Лингард (кој баш Овен го потенцира) е дека пресилно ја удира топката. Денеска заеба 3-4 предобри акции ради тоа. Кога му ја пушти на Марсијал, кога му се одби од Акинфеев, кога ја распука после центрашутот на Јанг...и имаше уште еден прием кој слично го заеба. Ми се допаѓа што е решен да докаже дека вреди и дека заслужува да остане во тимов и да добива шанса лека полека...ама има уште леб за јадење. Искрено и за асистенцијата мислам дека не сакаше баш така да ја удри, ама ајде. :D

P.S. Убаво дете е @Peja989 , ама аватарот мораше да го сменам. :P

Мата може да седна на клупа некоја ама никако на продажба. Доволна ќе беше денес асистенцијата што му ја направи на дебелото ама овој се сплетка како гуденце некое и слатко се струполи на земја :/

Депај братот само тоне ли тоне, кој кур му беше тој центаршут со пуна преку стадион бе ? :tapp:
Треба некој гол да даде што побрзо да дигне самодоверба иначе лошо ќе биде за него ако го зацемнтира на клупа философот.

И да,следната со ПСВ каде што имаме голени шанси да победиме и една таква некаква победа на ЦСКА над германците и еве не нас во осмина финалето како први во групата по 5 кола.

Колку сакајте цимолејте ама мене овие победи ми се најслатки 1-0 со гол во последни 10-15 минути од кога немавме победено вака,Керик и Лингард беа добри денес и добро ќе биде да врзе Керик неколку утакмици во серија да ја фати формата секогаш овај период е најдобар,Марсијал беше слаб денес не дека дебелото беше подобар ама сепак оправдана се покажа измената на крајот.

Си праиме калкулации за група со ПСВ Волфсбург и ЦСКА : )) Тоа е тоа.
Кој последен се смее најслатко се смее
И публиката ја исвиркуваа замената, па после некое време пееја песни за Ван Гал.[DOUBLEPOST=1446588884][/DOUBLEPOST]
Се исрав.Погоди што? Пролив ме пукна од тебе.
Вистината секогаш боли, затоа подобро е порано него подоцна да се соочиме со неа.

Си праиме калкулации за група со ПСВ Волфсбург и ЦСКА : )) Тоа е тоа.
Четврто коло е, во ваква група не е можно после 4 кола да обезбедиш пласман. И никој не прави калкулации, ги тепаме ПСВ како магариња и еве 1/8 финале. :D

Ако не си упраметил цела сезона Руни е на пристојно ниво, само што вие плачете оти не давал голови.
Јас целосно стојам зад Ван Гал и Руни уште од ден 1 кога ЛВГ дојде во клубот. Ама вие си мислете оваа е некоја игра и преку ноќ ќе се подобрат работите многу се лажете.
Само трпението е спас, бидејки после година дена ќе се смееме на овие времиња.

Не знам на што си, али сакам две...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom