Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

12122445_1600828206624056_1851933689349961268_n.jpg

:icon_lol:

Абе ко шо гледам а верувам и повеќето ќе се слижите, Валенсија у последно време или премногу офанзивен или ќе заспие у офсајд замка, никако нормална утакмица без кикс да изигра, а и центаршутевите му се леле мори мајко, туку кај него ми се сфиѓа што многу трча, ако без компас, ама трча!

Лажат бе со тоа пасошите :icon_lol:

Како тоа чергарот од Лацио, игра со младинците а тој сиротиот 30 години ги избришал во пасош :cuc:

lazio-650x442.png
Овој е холандски имигрант, настапува и за младите репрезентации на Холандија, не верувам дека лаже, сепак држави се тоа :D

Абе ко шо гледам а верувам и повеќето ќе се слижите, Валенсија у последно време или премногу офанзивен или ќе заспие у офсајд замка, никако нормална утакмица без кикс да изигра, а и центаршутевите му се леле мори мајко, туку кај него ми се сфиѓа што многу трча, ако без компас, ама трча!
сеа на негова душа иде голот? а тоа што тројцана ко магариња излетаа невини ко суза

Ме иритира што поголемиот дел од нашиве фанови (не зборам за форумов) ја потценуваат нашата победа на гости кај Сотон. Слаби бевме, 20 мин топка не чепнавме, два гола ни дадоа не знам што. Видете колку се убитачни во нападот и си играат со Челзи како што сакаат. Сега тие три бода што ги земавме назад од кај нив значат премногу.

Кај се сега членовите кои викаа дека Сотон се тапа екипа, од рангот на ВБА,Стоук итн...

Мене ме зачуди летоска кога го поврзуваа со нас, али стварно чоекот игра фантастично. Заслужува трансфер во голем клуб. Можда денеска го убеди Мурињо да го одврзи ќесето.

Константноста само му е лоша страна. И кога викавме Мане дека е подобар за лигава од Педро пред месец и нешто фалеше уште во темана најсмешни постови да не цитираат :гомце:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom