Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Марсијал
Мемфис - Мане - Мата
МОРГАН- МАЈКЛ
![]()
И Фалкао кога го гледам во друг дрес очиве ми солзат од радост.Не сте свесни колку ми е мило што не потпиша за нас Педрито.
Исто и мене.Колку само ми беа смешни фановиве на Челзи кога викаа дека ќе се разиграл Фалкао кај нив...И Фалкао кога го гледам во друг дрес очиве ми солзат од радост.
Не знам за вас, јас имам soft spot за Мата, и автогол да си даде ќе го сакамЛелее Челзи изгубил 3-1 ццц
За Фалкао, сакав да му тргне бе греота е така да му се смеат што промашува, ама пак од друга страна голема плата сака, лаком .
Тадич се си мислам ако не го земеме ние следна дестинација му е Дортмунд.[DOUBLEPOST=1443901991][/DOUBLEPOST]@Ilumious Мене знаеш ама ми е глупо што јадеме сите гомна за Мата па после го фалиме?![]()
докторот на нашата репрезентација му е школски на татко ми и по некои информации што ги дознавам, секој оној кој се радува на гол на Македонија во блиска индина треба во Бардовци да лежиСигурно и се израдува на голот што ни го шибна на градски![]()
Камиловски? Море тој треба да лежи у Бардовци...докторот на нашата репрезентација му е школски на татко ми и по некои информации што ги дознавам, секој оној кој се радува на гол на Македонија во блиска индина треба во Бардовци да лежи![]()
Мене Мата ми е фаворит за таа позиција .Не знам за вас, јас имам soft spot за Мата, и автогол да си даде ќе го сакам![]()