Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Со оглед на тоа што Јанг е бекап за Мемфис, а не ми прави мерак кога игра на местото на Мата може да се проба да се доведе Мане и да ротира десно со Мата, а зошто и да не и на 10ка да го менува и Руни понекогаш.

Марсијал
Мемфис - Мане - Мата

:masa:

Тадич исто игра добро, лани на ОТ многу проблеми ни направи, а и годинава исто така... Пеле исто така е страшен играч[DOUBLEPOST=1443898266][/DOUBLEPOST]
Марсијал
Мемфис - Мане - Мата
МОРГАН- МАЈКЛ
:masa:
:D

И Фалкао кога го гледам во друг дрес очиве ми солзат од радост.
Исто и мене.Колку само ми беа смешни фановиве на Челзи кога викаа дека ќе се разиграл Фалкао кај нив... :D

Лелее Челзи изгубил 3-1 ццц :D
За Фалкао, сакав да му тргне бе греота е така да му се смеат што промашува, ама пак од друга страна голема плата сака, лаком .
Тадич се си мислам ако не го земеме ние следна дестинација му е Дортмунд.[DOUBLEPOST=1443901991][/DOUBLEPOST]@Ilumious Мене знаеш ама ми е глупо што јадеме сите гомна за Мата па после го фалиме? :D

До душа, само она го бранеше, кога имаше неколку лоши утакмици.
Се разигра, иако мислев дека 1-2 утакмици на клупа ке го размрдаат малце повеќе.[DOUBLEPOST=1443914063][/DOUBLEPOST]:pos:
Oна кога пратиш фудбал на Livescore.com

Последно уредено:
Лелее Челзи изгубил 3-1 ццц :D
За Фалкао, сакав да му тргне бе греота е така да му се смеат што промашува, ама пак од друга страна голема плата сака, лаком .
Тадич се си мислам ако не го земеме ние следна дестинација му е Дортмунд.[DOUBLEPOST=1443901991][/DOUBLEPOST]@Ilumious Мене знаеш ама ми е глупо што јадеме сите гомна за Мата па после го фалиме? :D
Не знам за вас, јас имам soft spot за Мата, и автогол да си даде ќе го сакам :D

Сигурно и се израдува на голот што ни го шибна на градски :D
докторот на нашата репрезентација му е школски на татко ми и по некои информации што ги дознавам, секој оној кој се радува на гол на Македонија во блиска индина треба во Бардовци да лежи :D

докторот на нашата репрезентација му е школски на татко ми и по некои информации што ги дознавам, секој оној кој се радува на гол на Македонија во блиска индина треба во Бардовци да лежи :D
Камиловски? Море тој треба да лежи у Бардовци...

Не знам за вас, јас имам soft spot за Мата, и автогол да си даде ќе го сакам :D
Мене Мата ми е фаворит за таа позиција .
Омилен ми е поради фактот што е единствена класична десетка , од постарите времиња . Таков играч знае да повлече пас до соиграч од нигде никаде , со осет да ја сврти играта во друг правец се разбира и гол да даде ако се укаже можност .
За жал во поново време играјки на факторот брзина се профилираат везњаци-напаѓачи ( Азар . Меси ...) како оние играчките (глувчиња) на навивање , го навиеш на 35-40 метри од голот , го пушташ и гледаш чуда прави , скокајки на една нога !
Ми се чини дека у ствари сите фанови на Мата , го сакаат од причина што тој е еден од последните ако не и последен преставник од тој тип на фудбал. Фудбал на кого Мурињовци и Гвардиоловци ќе му е..т матер , ако тоа веќе не го направиле !

CQdQbZLWIAAU9j2.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom