Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Добро, ептен ми е жал за РВП, човекот е појава сама по себе... Се гледа по Рио дека бил звер човек...

Е сега не ми е јасно зашто побогу баш у Фенер отиде... Многу пацерски тим според мене...
Али ај со Нани циганот ке си играат :)
Оти му понудија плата како Руни што зема кај нас.

За мене голот против Сити вреди 20 од тие 24 што ги дадовме за него. Ги уби во поим, се распаднаа психички по таа утакмица.

Иначе запазете само профилите на Швајни,Депај и овој Дармиан или како и да беше( жими мајка не го знаев овој играч предходно), колку инстанто повеќе ке имаат лајкови, следачи и сл...

Иначе запазете само профилите на Швајни,Депај и овој Дармиан или како и да беше( жими мајка не го знаев овој играч предходно), колку инстанто повеќе ке имаат лајкови, следачи и сл...
Денеска само што ги лајкнав тројцата. :D

Искрено, кога дојде Персата не го мирисав многу бидејќи беше injury prone и копиле. Ама уште на првата утакмица како стартер кога им брцна гол на Фулам со полуволеј ми влезе под кожа, буквално. Моментално имам 3 дреса од него. Му посакувам се најбоље понатака у кариера и да растури на ЕП следното лето. Исто така му посакувам да не се падне со Јунајтед во квалификации за ЛШ пошто ќе треба ЛЕ да игра :icon_mrgr:

Мило ми е што едно вакво ИГРАЧИШТЕ играше за Јунајтед :cuc:

Леле човече какви 2 дена, од една страна Швајни и Морган заедно со жабарчето, од друга страна Робин. Ептен се радувам за Шнајдерлин, го обожавам уште од првата сезона на Саутемптон во Премиер Лигата. Доџите сада!! :vozbud:

and we have the winner

Најмерак ќе ми биде да не го дадеме Де Геа и да покажеме карактер ако не ни го даваат тоа што го бараме.

Му пукна филмот на Ван Гал со ваква средина, конечно да се реши и тој проблем. Со Морган пред одбраната имаме еден куп опции за напред. Ди Марија, Мемфис, Мата, Херера, Јанг, ем Руни ќе се врати истурен напред што е одлично. Висок е 181цм, a Керик 188 :). Помлад и го шие каде каде во клизање. Добра работа заврши Вудвард викендов.

http://www.bbc.com/sport/0/football/33502604

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom