Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Кој ѕвер е значи Вудвард :cool:
Сега средината на Јунајтед се состои од Шпанска креативност, Германски пресинг и издржливост и Француска дефанзива :vozbud:

Сериозен си? Ќе ни се спаси најдобриот дефанзивец што го имаме во моментов. Смолинг од кога е во тимов пружа добри партии. Поготово во периодот кога играше покрај искусен дефанзивец (читај Вида зашто Рио ни беше повреден). Стави покрај него уште еден квалитетен дефанзивец а не easy bot од кантер и добиваш играчина.
Грешка си ме разбрал. Мислев на Еванс дека би се спасил како замена за Рохо и да игра во тандем покрај Смолинг кој секако е во плановите на Ван Гал и ни е најдобар дефанзивец. :unsure: Но, веројатно е да го дадат на Евертон при крај на рокот.

Не ме јебите бе кажите ми дека не сум пијан,а секако дека сум:vozbud::vozbud:,одмана не сум уживал вака вртејќи ги ги страниве у темава,позитива на све страни:love:.
11057865_1501097559930455_7122868970860241626_n.jpg
vQNy8FP.gif

Moже само да замислам што ке прават играчите кога ке ги имаат Швајни и Руни на терен.

Остана само уште јаготката на шлагот. Барем за повредени играчи више нема да се тресеме.
Сега се е до избирање на правилната 11-ка, и правилната формација.

Си отиде Перси. Покрај возбудата од новите засилувања, некако тивко, би кажал.
Фала за све, најмногу за титулата.

Гледам, повеќето му ги памтите голот против Вила, и голот против Сити. Покрај тоа, би го додал и неговиот перформанс против Олимпијакос, кога сам не однесе во наредната фаза со својот хет трик.

Имаше многу дебати за тоа дали требало да дојде кај нас, но еве...

150505_robin_van_persie_guard_of_honour-569119-idcms.jpg

Си отиде маестрото, како крал...

2A77E09E00000578-0-image-a-28_1436707757686.jpg

А така и го пречекаа...

2A7A34DB00000578-0-image-a-7_1436725869135.jpg

Со среќа во новата авантура. Да бушиш по Турција.

Последно уредено:
Sega uste bek i eden spic,zaebite toa ne ni treba dolga e sezonata,Ostin,Lakazet i da pucame

следно на репертоар шпиц, англичанец. хмм кој би бил тоа? Ајде хари доаѓај си да не те мислиме многу :D @budaletinka_r овие во неизвесност не држат треба кафана да се испука а они последни ќе го зимале хари бре бре :D

Последно уредено:
If Utd sign anyone else will need bigger plane for tour[DOUBLEPOST=1436765401][/DOUBLEPOST]
4RuyGqQ.jpg

чисто статистички :
Ed Woodward has signed Darmian, Schweinsteiger and Schneiderlin, sold Van Persie and still had time to watch the tennis this weekend

tumblr_nm8x47dLEU1tu7gv9o1_500.gif

Последно уредено:
Man Utd have a light training/stretching session today before flying to Seattle. Schweinsteiger and Schneiderlin should be involved

Се надевам ке има и фотки од денешнава сесија...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom