Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
што се деси?
Не сум избришал јас не знам што се случи. Иначе останувам на тоа, со среќа нека ни е Швајни, А тука 4-5 големи стручњаци за фудбал спремајте се, Ван Гал за година две се пензионира.Се врати Христов, па замина и во меѓувреме си го избриша постот дека се вратил.![]()
Не сум избришал јас не знам што се случи. Иначе останувам на тоа, со среќа нека ни е Швајни, А тука 4-5 големи стручњаци за фудбал спремајте се, Ван Гал за година две се пензионира.
Скапо бе.
12 милиони за играч што е светска класа.
Мислам оти 65-8 илјади фунти неделно.А замислете Ибра и Отаменди во еден ден да бидат презентирани..
ПонеделникИ тука имаме олеснување со оглед што Дармиан доаѓа за помала плата.
Швајни ќе биде топ за ротација. Играме во ЛШ и ќе ни треба искуство, но според мене не треба да мислиме дека тој ќе биде главниот играч во средината. Би можел да биде како Лампард во Сити или Пирло во Јуве, но сметам дека без уште еден играч на 6ка покрај Швајни нема да биде во ред. Шнајдерлин мора да се доведе час поскоро.
Кога бегаат на турнеја нашиве? Гледам првиот меч е за на 18.
ПонеделникСите сме за Шнајдерлин плус, Швајни го гледаме како ефтино луксузче #huehue #EdTheRed #Jews #MoneyTalks
Епа ти го цитираше Креранд сабајлевоЕпа нека стегнат до понеделник уште некој играч. Стопер мора да се прилагоди што поскоро. За Шнајдерлин може и после турнејата, адаптиран е на ПЛ и пократок процес на прилагодување ќе му треба. Може да биде бурен викенд според мене.
Еее ти па, има ротации ова она. Крила ни се Ди Марија, Депај, Јанг и Јанузај кој нема врска последните година и кусур.Швајни + Шнајдерлин
А Ерера кај ќе го пикаме, Мата?
Со купувањево на Депај, Мата 99% нема повеќе да заигра крило, значи средината станува се погуста.
Кизне како да речиш.